Tabeul de la postarile membrilor din echipa Fg
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Tabeul de la postarile membrilor din echipa Fg
Rezumarea primului mesaj :
iti puteti oferi si mie tabelul de la acest tutorial dar vreau tot tabelul si chestia aia cu acest tutorial a post scris Sgss este itnerzis copiere lui https://help.forumgratuit.ro/t41009-avatar-predefinit-in-functie-de-rang-invision-si-punbb#283720
iti puteti oferi si mie tabelul de la acest tutorial dar vreau tot tabelul si chestia aia cu acest tutorial a post scris Sgss este itnerzis copiere lui https://help.forumgratuit.ro/t41009-avatar-predefinit-in-functie-de-rang-invision-si-punbb#283720
Ultima editare efectuata de catre Max-KinG 2 in Sam Feb 23, 2013 1:01 pm, editata de 1 ori
Re: Tabeul de la postarile membrilor din echipa Fg
V-am dat si eu un cod care este ceea ce doriti (95%), poate nu ati fost atent.
Mai spun odata, dvs. trebuie sa inlocuiti prima si ultima imagine dupa bunul plac, trebuie doar sa faceti o cerere la Graphic design sau daca va pricepeti in Photoshop puteti face chiar dvs.
Mai spun odata, dvs. trebuie sa inlocuiti prima si ultima imagine dupa bunul plac, trebuie doar sa faceti o cerere la Graphic design sau daca va pricepeti in Photoshop puteti face chiar dvs.
Pai le modific nuti fa griji
Topic Rezolvat
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum scot imaginea care apare in postarile membrilor?
» +De ce nu-mi arata semnaturile in postarile din forum
» Postarile de pe forum sa apara pe facebook?
» Postarile din unele subiecte sunt decalate
» Link-uri inactive în toate postările din Forumuri și Subforumuri
» +De ce nu-mi arata semnaturile in postarile din forum
» Postarile de pe forum sa apara pe facebook?
» Postarile din unele subiecte sunt decalate
» Link-uri inactive în toate postările din Forumuri și Subforumuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum