Buton offline
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Buton offline
Vreau mai multe detalii despre ce-i asta: https://help.forumgratuit.ro/t41005-adaugarea-butonului-offline
Ce face, ce-i ala? Am inteles ca e buton da' unde apare, ce-i cu el?
Ce face, ce-i ala? Am inteles ca e buton da' unde apare, ce-i cu el?
Ultima editare efectuata de catre Django in Dum Feb 17, 2013 5:45 pm, editata de 1 ori
Re: Buton offline
Buna seara.
Vad ca folositi versiunea phpBB3. Ati observat probabil ca la unele mesaje din forum apare imaginea "Online" intr-un colt (dreapta sau stanga). Ei bine, acum puteti adauga si o imagine "Offline", ceea ce arata ca utilizatorul care a scris mesajul nu este conectat pe forum.
Imaginea despre care era vorba:
Vad ca folositi versiunea phpBB3. Ati observat probabil ca la unele mesaje din forum apare imaginea "Online" intr-un colt (dreapta sau stanga). Ei bine, acum puteti adauga si o imagine "Offline", ceea ce arata ca utilizatorul care a scris mesajul nu este conectat pe forum.
Imaginea despre care era vorba:
Unde gasesc imaginea aceasta cu offline?
Poi daca user-ul este offline nu mai apare nimic acolo . Asta inseamna ca nu ai nevoie de imagine cu offline .
Nu ai inteles, doresc sa urmez tutorialul de mai sus ca cand un membru nu e on sa-i apara butonul Offline (cred ca asta face tutorialul). Trebuia sa citesti tot.
Buna ziua.
Trebuie sa va creati propria imagine sau sa faceti o cerere in sectiunea de Graphic Design al acestui forum.
Trebuie sa va creati propria imagine sau sa faceti o cerere in sectiunea de Graphic Design al acestui forum.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum