Headerul arata diferit pe alte rezolutii.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Headerul arata diferit pe alte rezolutii.
Doresc ca hederul sa ramana asa cum este pe toate rezolutiile. Am intrat pe forum din laboratul de T.I.C si nu se vedea la fel, arata foarte urat.. (mult mai mare decat este)
Vizitator- Vizitator
Re: Headerul arata diferit pe alte rezolutii.
Este din cauza rezolutiei monitorului. Singura solutie ar fi sa redimensionati logo-ul forumului.
Uitati cum arata
si cum ar trebui sa arate
problema este (cred) ca este header ca pe bb3, si se redimensioneaza forumul cu totul pe alte rezolutii. De exemplu se face mai mic forumul, iar headerul se duce in dreapta..
P.S:
Eu am si la header nou, si la meniu nou
si cum ar trebui sa arate
problema este (cred) ca este header ca pe bb3, si se redimensioneaza forumul cu totul pe alte rezolutii. De exemplu se face mai mic forumul, iar headerul se duce in dreapta..
P.S:
Eu am si la header nou, si la meniu nou
- Cod:
width: 1052px;
margin-left: 136px;
Vizitator- Vizitator
Parca PunBB are meniul si headerul ca pe bb3, nu ? As putea considera si PunBB o solutie.. daca reusesc sa fac din codurile de acum unele pentru PunBB ?
Vizitator- Vizitator
- Cod:
width: 1052px;
margin: 0 auto!important;
VeteraNNN- Membru activ
Varsta : 30
Localizare : Undeva in spatele tau !!
Data înscrierii : 28/10/2012
Mulțumiri : 0
Mda, dar din pacate pagina(fara header&meniu) tot se redimensioneaza.. Voi incerca sa fac o tema la fel pentru PunBB.. chiar daca imi va lua destul de mult :-s
Vizitator- Vizitator
incerca cu procente la width:90% asta inseamna ca ia 90% din rezolutia oricarui monitor
Da, am incercat. Dar problema este ca tot nu functioneaza..
Sa zicem ca am rezolvat, ma mut pe PunBB, totusi.. meniul si headerul deja le-am facut ! Mai vreau doar sa-mi rezolv cateva prostii pe aici si aia e.. Va multumesc frumos tuturor pentru ajutor, rezolvat !
Sa zicem ca am rezolvat, ma mut pe PunBB, totusi.. meniul si headerul deja le-am facut ! Mai vreau doar sa-mi rezolv cateva prostii pe aici si aia e.. Va multumesc frumos tuturor pentru ajutor, rezolvat !
Vizitator- Vizitator
Subiecte similare
» Forumul transformat in blog nu arata diferit.
» Headerul e prea sus
» De ce nu imi arata chatul imi arata codul lui ? [R]
» In headerul si footerul forumului apare casuta de conectare chiar daca esti conectat.
» Rang-uri negre cu diferit culori
» Headerul e prea sus
» De ce nu imi arata chatul imi arata codul lui ? [R]
» In headerul si footerul forumului apare casuta de conectare chiar daca esti conectat.
» Rang-uri negre cu diferit culori
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum