Premierea membrilor pentru diverse actiuni
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 4 • Distribuiţi
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Doriti un sistem de premiere a membrilor pentru diverse actiuni?
Premierea membrilor pentru diverse actiuni
Rezumarea primului mesaj :
Ceva de genul acesta.. pe acest forum se numesc "Achievements" .. si le primesti pentru diverse lucruri. Pentru inregistrare, pentru avatar, pentru semnatura, pentru citirea a 10 topicuri, 100 etc. Chiar si daca stai x timp pe forum.
O mica, foarte mica parte. Acum.. dupa imaginatie, fiecare face cate ceva cu aceste puncte. Organizeaza concursuri, bla bla bla.
Update
Atunci cand acumulezi altul, iti apare frumos un fel de pop-up, care dispare treptat in 5-6 secunde, care iti spune ce ai primit.
Update 2
La meniul de navigare apare si "Achiviements",care te duce spre topul cu membrii care au cele mai multe puncte achizitionate, si unde arata ultimele 5 «recompense», si cine le-a primit
Uitati, este foarte frumos!
Acum.. sa trecem la treaba. Uitati lista cu «Recompense»
Sunt 3 categorii care se impart in altele, iar prima arata topul cu userii, si ultimele 5 achiviements
Categoria 1
«Sistem»
Sub-categorii -> Nu
Iubirea este în aer -> Cand vizitezi forumul de Dragobete
Yeey ! Anul nou ! -> Cand vizitezi forumul de anul nou
Ohhh, cadouri ! -> Cand vizitezi forumul de craciun
Am ieşit -> Atunci cand dai logout
Calea cea sigura -> Cand schimbi parola
O nouă înfăţişare -> Cand schimbi avatarul
Am găsit ceva -> Cand folosesti optiunea search
Categoria 2
«User»
Sub-categorii -> Nu
Zi de naştere -> Cand vizitezi forumul de ziua ta
Cine este.. ? -> Cand ai 100 vizitatori la profilul tau | Acesta este la 100, 1000 si 10.000 vizualizari ale profilului|
Aruncă o privire -> Cand vizitezi 100 de profile | Acesta este la 100, 1000 si 10.000 profile vizualizare |
O ultimă impresie -> Cand iti creezi o semnatura
Vizitator -> Cand vizitezi forumul | Acesta este cand vizitezi de 10, 100,500,1000,2.500,5000,10.000 de ori |
Mesager -> Cand trimiti un mesaj privat | Doar la primul |
Fidel -> La fiecare sesiune la care stai mai mult de 1h pe forum
Categoria 3
«Board»
Cuvintele vorbesc mai mult decât fotografiile | Acesta primesti la 10, 100,500 ,1000 ,5000 postări create |
Vierme de bibliotecă | Acesta primesti la 10, 100, 500, 1000, 5000, 10.000 topicuri citite |
Întreabă şi răspunde | Acesta primesti la 10, 50, 100, 500 topicuri create |
[i]*** ATENŢIE ! Le primesti doar ODATA, doar acelea cu "10, 50 etc.." le primesti la X vizualizari, creări s.a.m.d.. acum sa nu credeti ca la fiecare logout primit punctele acelea .
Ma rog.. am gresit. Nu apare pop-up. Mai aveti la meniul de navigare si "Notifications", unde iti arata cand primesti ceva nou, si scrie foarte frumos. „ Congratulations! You have earned "I`ve found something" ” Daca doriti sa va usurez munca, pot posta si un link de unde este acest script.. din pacate nu merge pe FG, dar ar putea fi implementata chestia aceasta "default"..
Sa nu uit ! Sunt permanente, nu temporare.
Pentru a evita raspunsurile care nu au legatura, va rog sa cititi cu atentie.
Se pot face concursuri foarte interesante pe tema acestora.. odata ce va exista si un top
Ceva de genul acesta.. pe acest forum se numesc "Achievements" .. si le primesti pentru diverse lucruri. Pentru inregistrare, pentru avatar, pentru semnatura, pentru citirea a 10 topicuri, 100 etc. Chiar si daca stai x timp pe forum.
O mica, foarte mica parte. Acum.. dupa imaginatie, fiecare face cate ceva cu aceste puncte. Organizeaza concursuri, bla bla bla.
Update
Atunci cand acumulezi altul, iti apare frumos un fel de pop-up, care dispare treptat in 5-6 secunde, care iti spune ce ai primit.
Update 2
La meniul de navigare apare si "Achiviements",care te duce spre topul cu membrii care au cele mai multe puncte achizitionate, si unde arata ultimele 5 «recompense», si cine le-a primit
- Cod:
Bush radio
Send a private message.
This achievement was earned by Song (Yesterday, 3:07pm) and 13 others.
Uitati, este foarte frumos!
Acum.. sa trecem la treaba. Uitati lista cu «Recompense»
Sunt 3 categorii care se impart in altele, iar prima arata topul cu userii, si ultimele 5 achiviements
Categoria 1
«Sistem»
Sub-categorii -> Nu
Iubirea este în aer -> Cand vizitezi forumul de Dragobete
Yeey ! Anul nou ! -> Cand vizitezi forumul de anul nou
Ohhh, cadouri ! -> Cand vizitezi forumul de craciun
Am ieşit -> Atunci cand dai logout
Calea cea sigura -> Cand schimbi parola
O nouă înfăţişare -> Cand schimbi avatarul
Am găsit ceva -> Cand folosesti optiunea search
Categoria 2
«User»
Sub-categorii -> Nu
Zi de naştere -> Cand vizitezi forumul de ziua ta
Cine este.. ? -> Cand ai 100 vizitatori la profilul tau | Acesta este la 100, 1000 si 10.000 vizualizari ale profilului|
Aruncă o privire -> Cand vizitezi 100 de profile | Acesta este la 100, 1000 si 10.000 profile vizualizare |
O ultimă impresie -> Cand iti creezi o semnatura
Vizitator -> Cand vizitezi forumul | Acesta este cand vizitezi de 10, 100,500,1000,2.500,5000,10.000 de ori |
Mesager -> Cand trimiti un mesaj privat | Doar la primul |
Fidel -> La fiecare sesiune la care stai mai mult de 1h pe forum
Categoria 3
«Board»
Cuvintele vorbesc mai mult decât fotografiile | Acesta primesti la 10, 100,500 ,1000 ,5000 postări create |
Vierme de bibliotecă | Acesta primesti la 10, 100, 500, 1000, 5000, 10.000 topicuri citite |
Întreabă şi răspunde | Acesta primesti la 10, 50, 100, 500 topicuri create |
[i]*** ATENŢIE ! Le primesti doar ODATA, doar acelea cu "10, 50 etc.." le primesti la X vizualizari, creări s.a.m.d.. acum sa nu credeti ca la fiecare logout primit punctele acelea .
Ma rog.. am gresit. Nu apare pop-up. Mai aveti la meniul de navigare si "Notifications", unde iti arata cand primesti ceva nou, si scrie foarte frumos. „ Congratulations! You have earned "I`ve found something" ” Daca doriti sa va usurez munca, pot posta si un link de unde este acest script.. din pacate nu merge pe FG, dar ar putea fi implementata chestia aceasta "default"..
Sa nu uit ! Sunt permanente, nu temporare.
Pentru a evita raspunsurile care nu au legatura, va rog sa cititi cu atentie.
Se pot face concursuri foarte interesante pe tema acestora.. odata ce va exista si un top
Ultima editare efectuata de catre Legolas in Lun Iul 29, 2013 5:50 pm, editata de 9 ori
Vizitator- Vizitator
Re: Premierea membrilor pentru diverse actiuni
Foarte buna ideea.Logic,am votat DA!
O sa urmaresc aceasta propunere cu interes ca mi se pare cea mai interesanta si de folos
O sa urmaresc aceasta propunere cu interes ca mi se pare cea mai interesanta si de folos
Up ! Multumesc frumos pentru sustinere
Vizitator- Vizitator
Vizitator- Vizitator
Ma bucur ca ma sustineti si va multumesc pentru asta !
Vizitator- Vizitator
PRO DANGER din partea mea si din partea tuturor membrilor mei de pe forum
Multumesc pentru sustinere !
UPPP !
UPPP !
Vizitator- Vizitator
UPP sunt de acord cu asa ceva pentru ca avem si noi nevoie sa ne imbunatatim
Multumesc frumos pentru sustinere ! Poate ca se va implementa.. .. 30-4 voturi
Vizitator- Vizitator
Vizitator- Vizitator
O sugestie nu se implementeaza peste noapte. Totusi, aceasta este transmisa catre tehnicieni daca intre timp nu s-a gasit vreo cale pentru adaugarea optiunilor propuse mai sus. Termenul este de 1 an.
Am votat Da. Functionalitatile descrise mai sus ar putea fi utile pentru diverse concursuri, stimularea activitatii etc.
Am votat Da. Functionalitatile descrise mai sus ar putea fi utile pentru diverse concursuri, stimularea activitatii etc.
MBeatrice- Membru onorific
Varsta : 31
Localizare : Ploiesti
Data înscrierii : 01/01/2013
Mulțumiri : 5
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Premierea este legală?
» Adaugarea ultimelor actiuni efectuate.
» variabile diverse
» PROBLEME TEMPLATE SI DIVERSE
» Adaugarea ultimelor actiuni efectuate.
» variabile diverse
» PROBLEME TEMPLATE SI DIVERSE
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum