Sugestie Graphic Design:Adaugare iconite "Acceptat" si "Refuzat"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Doriti aceasta optiune?
Sugestie Graphic Design:Adaugare iconite "Acceptat" si "Refuzat"
Rezumarea primului mesaj :
Buna tuturor!
Acum ca in sectiunile "Cereri admise" si "Cereri respinse" nu mai au permisiune de a posta/crea un topic nou userii, m-am gandit ca designerii sa aiba 2 iconite una cu acceptat(in cazul in care cererea respectiva este buna) si una cu refuzat(in cazul in care cererea incalca regulamentul sectiunii Graphic Design).
Adica, m-am gandit ca poate userii(nu toti) nu stiu daca topicul respecta regulile sectiunii de design, asa ca designerii pot pune fara sa posteze aceste 2 iconite.
Poate nu gasiti sugestia prea utila, dar eu astfel vad modul cel mai usor prin care designerii pot comunica userilor ca cererea lor incalca/nu incalca regulamentul.
Ei bine, m-am gandit sa va postez exemplele de imagini, imagini luate de pe alt forum de suport dar cel spaniol, am primit permisiunea lui Albert! care este designer si i-a comunicat administratorului cererea mea.
Uitati exemplele:
ACCEPTAT:
REFUZAT:
Ei bine astept parerea staff-ului, mai ales a designerului ezlidor dar si parerea lumii.
Buna tuturor!
Acum ca in sectiunile "Cereri admise" si "Cereri respinse" nu mai au permisiune de a posta/crea un topic nou userii, m-am gandit ca designerii sa aiba 2 iconite una cu acceptat(in cazul in care cererea respectiva este buna) si una cu refuzat(in cazul in care cererea incalca regulamentul sectiunii Graphic Design).
Adica, m-am gandit ca poate userii(nu toti) nu stiu daca topicul respecta regulile sectiunii de design, asa ca designerii pot pune fara sa posteze aceste 2 iconite.
Poate nu gasiti sugestia prea utila, dar eu astfel vad modul cel mai usor prin care designerii pot comunica userilor ca cererea lor incalca/nu incalca regulamentul.
Ei bine, m-am gandit sa va postez exemplele de imagini, imagini luate de pe alt forum de suport dar cel spaniol, am primit permisiunea lui Albert! care este designer si i-a comunicat administratorului cererea mea.
Uitati exemplele:
ACCEPTAT:
REFUZAT:
Ei bine astept parerea staff-ului, mai ales a designerului ezlidor dar si parerea lumii.
Ultima editare efectuata de catre Lizzard in Joi Noi 20, 2008 7:07 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Sugestie Graphic Design:Adaugare iconite "Acceptat" si "Refuzat"
stefan123:Te rog sa dai edit si sa-ti argumentezi votul.
Vizitato- Vizitator
Nustiu ce sa zic poate da si da credca votez pentru ca ar fii mai frumos sa puneti iconite!
Am votat "Da" deoarece cred ca daca puneti iconite usurati munca moderatorilor si administratorilor !!! asta este parerea mea :X ^_^
da ar fi foarte utile ca doar stiti cum se zice : Timpul costa bani
+Ak$+:Te rog sa dai edit si sa-ti argumentezi votul.
Vizitato- Vizitator
Un simplu da pt aspectul mai placut care l-ar da.
Nu cred insa ca prin aceste icoane se va comunica mai bine cu cei care fac cereri, pt ca ma indoiesc acut de capacitatea unora dintre useri sa inteleaga la vederea unei iconite de ce nu i-a fost aprobata cererea si de ce a incalcat regulamentul .
Intotdeauna exista minim un rebel . Asta cred ca se poate da ca si axioma in lumea forumurilor ).
Nu cred insa ca prin aceste icoane se va comunica mai bine cu cei care fac cereri, pt ca ma indoiesc acut de capacitatea unora dintre useri sa inteleaga la vederea unei iconite de ce nu i-a fost aprobata cererea si de ce a incalcat regulamentul .
Intotdeauna exista minim un rebel . Asta cred ca se poate da ca si axioma in lumea forumurilor ).
Ei bine si eu am votat Da,sunt de acord cu aceasta propunere chiar daca nu sunt designer sau moderator.
Sper sa va reuseasca si numai bune!
Sper sa va reuseasca si numai bune!
si eu am votat Da pentru ca ar usura intr'un fel munca.cum a zis si rikki sper sa va reuseasca.
lizzard nu vad deloc cele 2 iconite
tu inca le vezi ? sau a expirat hostul ?
tu inca le vezi ? sau a expirat hostul ?
Vizitato- Vizitator
Votez DA!!!!!Ar da un aspect placut si administratorii si moderatorii ar munci mai putin!!!Totul ar fi mai rapid si ei ar avea timp sa se ocupe de problemele mai importante.
Votez DA,deoarece imi palce ideea foarte mult si foarte utila.
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Sugestie Graphic Design:Doar staff-ul sa poata posta in "Cereri admise" si "Cereri respinse"
» Sugestie Graphic Design
» Sugestie adaugare forum pentru atentionare asupra Regulamentului
» Cum pot scoate"Graphic Studio" cand pun mouseul pe un forum si sa pun altceva?
» Adaugare noua regula in sectiunea de "Cereri Imagini"
» Sugestie Graphic Design
» Sugestie adaugare forum pentru atentionare asupra Regulamentului
» Cum pot scoate"Graphic Studio" cand pun mouseul pe un forum si sa pun altceva?
» Adaugare noua regula in sectiunea de "Cereri Imagini"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum