Sugestie Graphic Design:Adaugare iconite "Acceptat" si "Refuzat"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 3 • Distribuiţi
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Doriti aceasta optiune?
Sugestie Graphic Design:Adaugare iconite "Acceptat" si "Refuzat"
Buna tuturor!
Acum ca in sectiunile "Cereri admise" si "Cereri respinse" nu mai au permisiune de a posta/crea un topic nou userii, m-am gandit ca designerii sa aiba 2 iconite una cu acceptat(in cazul in care cererea respectiva este buna) si una cu refuzat(in cazul in care cererea incalca regulamentul sectiunii Graphic Design).
Adica, m-am gandit ca poate userii(nu toti) nu stiu daca topicul respecta regulile sectiunii de design, asa ca designerii pot pune fara sa posteze aceste 2 iconite.
Poate nu gasiti sugestia prea utila, dar eu astfel vad modul cel mai usor prin care designerii pot comunica userilor ca cererea lor incalca/nu incalca regulamentul.
Ei bine, m-am gandit sa va postez exemplele de imagini, imagini luate de pe alt forum de suport dar cel spaniol, am primit permisiunea lui Albert! care este designer si i-a comunicat administratorului cererea mea.
Uitati exemplele:
ACCEPTAT:
REFUZAT:
Ei bine astept parerea staff-ului, mai ales a designerului ezlidor dar si parerea lumii.
Acum ca in sectiunile "Cereri admise" si "Cereri respinse" nu mai au permisiune de a posta/crea un topic nou userii, m-am gandit ca designerii sa aiba 2 iconite una cu acceptat(in cazul in care cererea respectiva este buna) si una cu refuzat(in cazul in care cererea incalca regulamentul sectiunii Graphic Design).
Adica, m-am gandit ca poate userii(nu toti) nu stiu daca topicul respecta regulile sectiunii de design, asa ca designerii pot pune fara sa posteze aceste 2 iconite.
Poate nu gasiti sugestia prea utila, dar eu astfel vad modul cel mai usor prin care designerii pot comunica userilor ca cererea lor incalca/nu incalca regulamentul.
Ei bine, m-am gandit sa va postez exemplele de imagini, imagini luate de pe alt forum de suport dar cel spaniol, am primit permisiunea lui Albert! care este designer si i-a comunicat administratorului cererea mea.
Uitati exemplele:
ACCEPTAT:
REFUZAT:
Ei bine astept parerea staff-ului, mai ales a designerului ezlidor dar si parerea lumii.
Ultima editare efectuata de catre Lizzard in Joi Noi 20, 2008 7:07 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Sugestie Graphic Design:Adaugare iconite "Acceptat" si "Refuzat"
Da ... mi-ar place sa se introduca asa ceva ... nu ar mai trebuii sa editam titlul la topicuri ... ... plus ca aceste iconuri pot fi folosite si in cadrul forumului de suport, nu numai in graphic design ...
hotararea aici o ia lexa, nu eu ...
toate cele bune
hotararea aici o ia lexa, nu eu ...
toate cele bune
pro...deoarece nu ar mai trebui sa tot modific titlurile si alte chesti.
Ultima editare efectuata de catre R@zvan in Vin Noi 21, 2008 8:47 pm, editata de 1 ori
*** R@zvan: va rugam sa editati mesajul si sa aaugati motivul
da normal ca sunt de acord..treaba asta ar usura munca moderatorilor si a tuturor
Totusi sunt useri care au votat nu.Sunteti amabili sa va spuneti parerea?
Vizitato- Vizitator
Da..doi useri au votat asa?poate ca ei fac parte dintre cei care gresesc si de ce sa isi piarda ''profitul''
Buna idee. Asa este si mai aspectuos, si se vede si mai repede daca o cerere este acceptata sau refuzata, si nici nu incarca titlul. Plus ca operatiuena e mai rapida decat daca ai scrie "ACCEPTAT" sau "REFUZAT" si ar usura munca administratorilor. Am votat "da" ^_^.
ezlidor, s-a adaugat aceste 2 iconite.Daca nu este prea tarziu am facut eu personal unul, e putin cam mare, dar sper sa fie util
Dar daca nu se poate adauga si acesta nu este nici o problema, la urma urmei scopul topicului a fost altul si sper sa fie de folos.
Multumesc pentru viitorul raspuns!
Dar daca nu se poate adauga si acesta nu este nici o problema, la urma urmei scopul topicului a fost altul si sper sa fie de folos.
Multumesc pentru viitorul raspuns!
Vizitato- Vizitator
Cred ca acest topic ar trebui inchis din moment ce deja s-a aplicat sugetia.
crysa:Te rog sa nu mai postezi astfel de mesaje in forum, data viitoare ti le voi lua drept moderare si vei fi sanctionata.
Sugestia nu a fost nici acceptata nici refuzata, inca asteptam un raspuns.
Sugestia nu a fost nici acceptata nici refuzata, inca asteptam un raspuns.
Vizitato- Vizitator
Da ... mi-ar place sa se introduca asa ceva ca sa nu avem noi moderatori de lucru prea mult
Ultima editare efectuata de catre stefan123 in Vin Ian 02, 2009 8:27 pm, editata de 1 ori
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Sugestie Graphic Design:Doar staff-ul sa poata posta in "Cereri admise" si "Cereri respinse"
» Sugestie Graphic Design
» Sugestie adaugare forum pentru atentionare asupra Regulamentului
» Cum pot scoate"Graphic Studio" cand pun mouseul pe un forum si sa pun altceva?
» Adaugare noua regula in sectiunea de "Cereri Imagini"
» Sugestie Graphic Design
» Sugestie adaugare forum pentru atentionare asupra Regulamentului
» Cum pot scoate"Graphic Studio" cand pun mouseul pe un forum si sa pun altceva?
» Adaugare noua regula in sectiunea de "Cereri Imagini"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum