Marimea Forumului [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Marimea Forumului [R]
Mas scuzati daca nu am postat unde trebuie dar am si eu o problema la forum. Pana azi totul a mers perfect. Acum 30min am descoperit problema ca forumul este mult mai mare in latime . Tin sa mentionez ca inainte, latimea forumului era de 95% si arata bine, dar acuma la imagine stearsa datorita spamului arata fff larg am incercat sa mai scad si am pus 50% si tot asa arata. Pana la urma am descoperit problema. Aceasta este acel text de sub Logo-ul din sus-ul pagini. Inainte se incadra in doua randuri, acuma este doar unul lung cat forumul. L-am sters si forumul a revenit la normal, dupa ce am pus iar acel text iar sa largit forumul dupa el . Imi puteti da un sfat va rog
Ultima editare efectuata de catre SpikeMaster in Joi Noi 20, 2008 7:20 pm, editata de 1 ori
Re: Marimea Forumului [R]
Ce enunt?
acel text care il ai pus pe forum
sau apasa enter dupa 5-6 cuvinte ca sa apara unul sub altul sa nu mai apara in continuare
sau apasa enter dupa 5-6 cuvinte ca sa apara unul sub altul sa nu mai apara in continuare
SpikeMaster:Daca inlocuiesti acel text cu alt text la fel de lung patesti acelasi lucru?
Vizitato- Vizitator
Da, ori ce text as adauga... tot la fel mi se intampla
mie forumul mi se vede bine ... vezi ce scripturi ai adaugate in pagina si mai uitate la marimile widgeturilor din portal ... acumulate toate sa nu dea peste 100% ...
edit ... incearca sa pui la mijlicul textului urmatorul cod:
ar trebuii sa rezolve daca e din cauza textului ...
edit ... incearca sa pui la mijlicul textului urmatorul cod:
- Cod:
<br>
ar trebuii sa rezolve daca e din cauza textului ...
s-a rezolvat Multumesc
*** Din moment ce acest topic pare a fi rezolvat îl voi închide si îl voi marca [Rezolvat]
Subiecte similare
» Marimea forumului [R]
» Marimea forumului pe orizontala , help .
» Mărimea adresei forumului
» Marimea smileului!
» Marimea avatarului
» Marimea forumului pe orizontala , help .
» Mărimea adresei forumului
» Marimea smileului!
» Marimea avatarului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum