Pot incarca o galerie proprie de avataruri ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pot incarca o galerie proprie de avataruri ?
Rezumarea primului mesaj :
Buna ziua,
Nici una din temele propuse de d-voastra in galeria de avataruri nu se potriveste cu tema forumului meu, drept pentru care am anulat pt toti userii optiunea introducere avatar din galeria forumului.
intrebarea mea este : pot face o colectie proprie pe care s-o incarc in galerie in asa fel incat utilizatorul cand se inregistreaza sa poata sa-si selecteze un avatar din galerie?
multumesc in avans
Buna ziua,
Nici una din temele propuse de d-voastra in galeria de avataruri nu se potriveste cu tema forumului meu, drept pentru care am anulat pt toti userii optiunea introducere avatar din galeria forumului.
intrebarea mea este : pot face o colectie proprie pe care s-o incarc in galerie in asa fel incat utilizatorul cand se inregistreaza sa poata sa-si selecteze un avatar din galerie?
multumesc in avans
Re: Pot incarca o galerie proprie de avataruri ?
aaa ok.. facusem deci totul, ele existau ... dar ma blokasem pe titlu
un alt caz fericit si rezolvat
multam fain! :flower:
sa ai o zi buna!
un alt caz fericit si rezolvat
multam fain! :flower:
sa ai o zi buna!
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» din: Avataruri
» muzica proprie pe forum
» Schimbarea antetului cu imaginea mea proprie
» Imagine proprie pentru fiecare forum
» muzica proprie pe forum
» Schimbarea antetului cu imaginea mea proprie
» Imagine proprie pentru fiecare forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum