Script legenda
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Script legenda
as vrea si eu un script care sa modific aici sa fie asesate altfel...sa arate altfel
sa nu arate asa:
sa nu arate asa:
Re: Script legenda
CINEVA???
GamePro, va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul . Totodata, vă rog să nu mai scrieti in exclusivitate cu litere mari/caps.
Mulţumesc pentru înţelegere!
EnD, va rog sa nu mai moderaţi alţi membri, acest lucru este rezervat pentru staff.
EnD, va rog sa nu mai moderaţi alţi membri, acest lucru este rezervat pentru staff.
Bine scuze imi poate da cineva scriptu????
Deci eu jos acolo unde este legenda utilizatori conectati bla bla e arata prea urat vreau sa schimb stiu ca era un script care arata altfel uite aici un exemplu
Foloseste search... "Legenda modificata" atat trebuie sa scrii
Vizitator- Vizitator
Ti se pare vre una folositoare? Mie nu
Si ca sa sti am luat la rand toate topicurile alea si nu e nimic folositor
Si ca sa sti am luat la rand toate topicurile alea si nu e nimic folositor
Aici sigur veti gasi: https://help.forumgratuit.ro/search?search_keywords=statistici
Mersi puteti inchide
Subiecte similare
» Script pentru legenda
» De ce la unele script-uri imi apare codul de la script nu imaginea de la script sau alte setari?
» script legenda topicuri
» Cerere Script legenda la nume
» Script cine este conectat,legenda
» De ce la unele script-uri imi apare codul de la script nu imaginea de la script sau alte setari?
» script legenda topicuri
» Cerere Script legenda la nume
» Script cine este conectat,legenda
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum