Fereastra popup
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Fereastra popup
Mi-am activat fereastra popup doar ca cand ma deconectez de pe forum si intru ca neconectat imi apare, daca ies si intru din nou nu mai apare, cum fac sa apara mereu celor care nu sunt inregistrati ca eu doresc sa si verific ce am scris in ea si ce as mai putea adauga, asa daca apare odata degeaba.
Re: Fereastra popup
Optiunea "Nu mai afisa" este bazata pe sistemul cookies. Deci cand ati ales aceasta optiune din fereastra pop-up, aceasta nu va mai aparea (pentru dumneavoastra).
Si cum fac sa apara din nou si din nou pana cand respectivul se inregistreaza, fara stergerea cookies-ului ?
Nu puteti face asa ceva. V-am explicat ca optiunea se bazeaza pe sistemul cookies, deci aceasta va aparea din nou numai daca cookies-urile din browser au fost sterse automat sau manual, sau daca a incercat cu alt browser.
Nu pot intr-un fel ceva sa anulez acele cookies?
Daca nu merge nu mai raspundeti il puteti considera rezolvat si muta.
Multumesc oricum.
Daca nu merge nu mai raspundeti il puteti considera rezolvat si muta.
Multumesc oricum.
Subiecte similare
» Problema cu fereastra PoPup(nu merge)
» PopUp video
» Fereastra inregistrare
» As dori si eu un script pentru POPUP
» Logare (Popup) (IPBoard 3.43) punBB
» PopUp video
» Fereastra inregistrare
» As dori si eu un script pentru POPUP
» Logare (Popup) (IPBoard 3.43) punBB
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum