CopyRight (c)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
CopyRight (c)
Cum as putea scapa si eu de acele CopyRight (c) de jos:
p.s am dezactivat copyRight din PA-Diverse-Consum credit
Ultima editare efectuata de catre Andre Valentin in Joi Ian 03, 2013 12:08 am, editata de 1 ori
Re: CopyRight (c)
Andre Valentin a scris:Cum as putea scapa si eu de acele CopyRight (c) din josul forumului(ce este incercuit cu rosu)
Andre Valentin, vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Mulţumesc pentru înţelegere!
Nu puteti scapa de copyright-ul temei pentru ca el reprezinta drepturile de autor ale celui care a creat-o. Fara ele nu mai aveti dreptul de a utiliza tema.
Legat de link-urile de la forumgratuit, daca ati folosit creditele mai mult de atat nu puteti face. Acestea sunt link-urile standard oferite de Forumgratuit, dupa consumul de credite.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Nu puteti scapa de copyright-ul temei pentru ca el reprezinta drepturile de autor ale celui care a creat-o. Fara ele nu mai aveti dreptul de a utiliza tema.
Legat de link-urile de la forumgratuit, daca ati folosit creditele mai mult de atat nu puteti face. Acestea sunt link-urile standard oferite de Forumgratuit, dupa consumul de credite.
Scuze pentru dublu-post.Nu stiu cum l-am facut, cred ca am apasat din greseala pe citat si enter imediat.
Multumesc pentru raspuns.
Multumesc pentru raspuns.
Acele link-uri le puteti elimina cu ajutorul unor coduri, cu conditia ca nu veti elimina "Semnaleaza un abuz" si "phpBB".
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum