Recupereaza sau schimba contul
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Recupereaza sau schimba contul
Stati putin ca nu inteleg adica ceilalti admini daca eu nu mai intru imi pot lua forumul?
Ultima editare efectuata de catre Max-KinG 2 in Sam Dec 29, 2012 3:33 pm, editata de 1 ori
Re: Recupereaza sau schimba contul
Max-KinG 2 a scris:Stati putin ca nu inteleg adica ceilalti admini daca eu nu mai intru imi pot lua forumul?
Daca sunteti fondatorul (cel care a creat forumul), si nu ati vizitat forumul mai mult de 6 luni si o zi riscati sa il "pierdeti". Asta numai in cazul in care cineva va vrea sa devina noul fondator.
Sgss pai eu am 2 graduri Creator suprem adica doar eu sunt in grup si administrator fara panou .Administratorul poate sa imi ia forumul ?
O poate face oricine daca indeplineste conditiile din acel tutorial. Va indemn sa il cititi pana la capat..Max-KinG 2 a scris:Sgss pai eu am 2 graduri Creator suprem adica doar eu sunt in grup si administrator fara panou .Administratorul poate sa imi ia forumul ?
Ce prostie.Ne pierdem sigur forumurile .Topic rezolvat
Dumneavoastra intelegeti ca va puteti "pierde" forumul doar daca nu ati vizitat forumul 6 luni si o zi? Nu este deloc prostie.. Daca nu ati vizitat forumul atata timp sigur nu mai aveti nevoie de el..Max-KinG 2 a scris:Ce prostie.Ne pierdem sigur forumurile .Topic rezolvat
Topic marcat ca fiind rezolvat - Arhiva.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum