Parola de la contul de administrator a fost uitata
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Parola de la contul de administrator a fost uitata
Rezumarea primului mesaj :
Administratorii de la forumul gratuit http://familia4life.subject-line.com/ si-au uitat parola de la conturile lor, eu sunt un fel de sub administrator al forumului, numele contului meu este [F4L]ShocKy. Am facut acest topic in speranta ca imi veti acorda drepturile de administrator pentru a ne rezolva problemele pe care le avem.
Pentru a demonstra ca eu sunt cel care are contul de sub administrator ma puteti contacta la adresa de email pe care a fost creat contul sau sa va creati dvs. un cont pe forumul nostru si sa va trimit un PM.
Multumesc anticipat si Sarbatori fericite!
*bold sters
Administratorii de la forumul gratuit http://familia4life.subject-line.com/ si-au uitat parola de la conturile lor, eu sunt un fel de sub administrator al forumului, numele contului meu este [F4L]ShocKy. Am facut acest topic in speranta ca imi veti acorda drepturile de administrator pentru a ne rezolva problemele pe care le avem.
Pentru a demonstra ca eu sunt cel care are contul de sub administrator ma puteti contacta la adresa de email pe care a fost creat contul sau sa va creati dvs. un cont pe forumul nostru si sa va trimit un PM.
Multumesc anticipat si Sarbatori fericite!
*bold sters
Re: Parola de la contul de administrator a fost uitata
Inseamna ca nu este administrator, face parte doar dintr-un grup denumit frumos si probabil are si un rang alocat, insa doar de ochii lumii, fara permisiuni in PA.
Incercati sa contactati fondatorul forumului dumneavoastra si sa aplicati indicatiile din tutorialul pe care vi l-am indicat.
Daca nu stiti cine este fondatorul, il puteti gasi accesind linkul
Incercati sa contactati fondatorul forumului dumneavoastra si sa aplicati indicatiile din tutorialul pe care vi l-am indicat.
Daca nu stiti cine este fondatorul, il puteti gasi accesind linkul
- Cod:
linkul forumului dumneavoastra/u1
Re: Parola de la contul de administrator a fost uitata
Gata, am reusit sa recuperam parola, multumim pentru ajutor.
Puteti sa inchideti topicul.
Puteti sa inchideti topicul.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Recuperare parola pentru contul de administrator.
» Parola uitata
» Parola fondator uitata
» Parola si mail fondator uitata
» Parola cont fondator uitata
» Parola uitata
» Parola fondator uitata
» Parola si mail fondator uitata
» Parola cont fondator uitata
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum