Problema cu template-urile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema cu template-urile
Am o problema lagata de tamplet-ul pe care vreau sa il modific...
Vreau ca pe forumul meu sa pun un banner si cand ma duc in:
Panou de administrare > Afisare > Tamplate-uri > General . Si acolo imi scrie :
''In aceasta sectiune puteti modifica un template existent si personaliza astfel prezentarea forumului.
Template-urile modificate sunt marcate cu rosu.
Pentru a reveni la template-ul de origine, dati click pe sterge. Atentie, modificarile dvs. vor fi eliminate!
Doar template-urile versiunilor Phpbb2 si PunBB sunt afectate de aceste modificari.''
Multumesc anticipat!
Vreau ca pe forumul meu sa pun un banner si cand ma duc in:
Panou de administrare > Afisare > Tamplate-uri > General . Si acolo imi scrie :
''In aceasta sectiune puteti modifica un template existent si personaliza astfel prezentarea forumului.
Template-urile modificate sunt marcate cu rosu.
Pentru a reveni la template-ul de origine, dati click pe sterge. Atentie, modificarile dvs. vor fi eliminate!
Doar template-urile versiunilor Phpbb2 si PunBB sunt afectate de aceste modificari.''
Multumesc anticipat!
Ultima editare efectuata de catre MonsTeR*EnErGy in Vin Dec 28, 2012 10:09 am, editata de 1 ori
Re: Problema cu template-urile
Nu inteleg care este problema??
Poate ai alta versiune care nu merge modificata adica phpbb3 si invision nu le poti modifac templatul doar phpbb2 si punbb merg modifcate
Poate ai alta versiune care nu merge modificata adica phpbb3 si invision nu le poti modifac templatul doar phpbb2 si punbb merg modifcate
Re: Problema cu template-urile
Buna ziua, Dumneavoastra folositi un template Phpbb3, Pentru a le putea modifica de acolo folositi teme phpbb2 sau punbb . Templatele phpbb3 si invision nu pot fi modificat de acolo , in schimb le puteti modifica folosind coduri css si javascript .
sper ca vam fost de ajutor
sper ca vam fost de ajutor
Subiecte similare
» Este vreo problema daca sterg link'urile din template?
» Nu functioneaza template-urile .
» Cum sa folositi template-urile ?
» template-urile temei Animate ipb
» Cum salvez template-urile pe forum (in asteptare)
» Nu functioneaza template-urile .
» Cum sa folositi template-urile ?
» template-urile temei Animate ipb
» Cum salvez template-urile pe forum (in asteptare)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum