Cerere i_logo
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cerere i_logo
Rezumarea primului mesaj :
Tipul de imagine: i_logo;
Marimea imagini: 1080x350;
Cu sau fara animatie: fara animatie;
Culoarea de fundal: transparent;
Imagine/i link/s:
Textul dorit: DragonS;
Culoare/i font: Albastru neon, ca in poza asta: ***Fontul nu trebuie neaparat sa fie acelas ca in poza pe care am pus-o eu.
Link-ul forumului dumneavoastra: DragonS forum;
Mesaj suplimentar in imagine: nu doresc mesaj suplimentar;
Informatii suplimentare: Deci ca sa fiu inteles mai bine ce doresc: vreau logo asta tot asa cu capul ala de Dragon pe care scrie "DragonS", doar ca vreau sa fie culoarea Albastru neon, ca in poza asta:
Multumesc mult!
Tipul de imagine: i_logo;
Marimea imagini: 1080x350;
Cu sau fara animatie: fara animatie;
Culoarea de fundal: transparent;
Imagine/i link/s:
Textul dorit: DragonS;
Culoare/i font: Albastru neon, ca in poza asta: ***Fontul nu trebuie neaparat sa fie acelas ca in poza pe care am pus-o eu.
Link-ul forumului dumneavoastra: DragonS forum;
Mesaj suplimentar in imagine: nu doresc mesaj suplimentar;
Informatii suplimentare: Deci ca sa fiu inteles mai bine ce doresc: vreau logo asta tot asa cu capul ala de Dragon pe care scrie "DragonS", doar ca vreau sa fie culoarea Albastru neon, ca in poza asta:
Multumesc mult!
Ultima editare efectuata de catre dAnnYx in Sam Dec 29, 2012 1:34 pm, editata de 1 ori
Re: Cerere i_logo
Ai pus bannerul pe forum deci problema este rezolvata , rog un membru din staff sa tea TC .
Re: Cerere i_logo
Rezolvat? Vad ca aveti multe variante.
Danyel HD,doar autorul sau un moderator poate decide daca un topic este rezolvat sau nu. Mesajul dvs. se considera moderare iar acest lucru este rezervat pentru staff.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Danyel HD,doar autorul sau un moderator poate decide daca un topic este rezolvat sau nu. Mesajul dvs. se considera moderare iar acest lucru este rezervat pentru staff.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum