Spatiu mult in postarile scurte din subiecte,cum scap de el ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Spatiu mult in postarile scurte din subiecte,cum scap de el ?
Salutare,
as dori sa stiu unde trebuie sa fac setarile necesare sa pot scapa de spatiul punctat in poza atasata,adica acel spatiu sa se autoregleze in functie de lungimea postarii respective,sa dispara, este inestetic si inutil.
as dori sa stiu unde trebuie sa fac setarile necesare sa pot scapa de spatiul punctat in poza atasata,adica acel spatiu sa se autoregleze in functie de lungimea postarii respective,sa dispara, este inestetic si inutil.
Ultima editare efectuata de catre StefanTolos in Mar Dec 18, 2012 6:54 pm, editata de 1 ori
Re: Spatiu mult in postarile scurte din subiecte,cum scap de el ?
Parerea mea e ca conteaza si ce apare in josul avatarului, cu cat bagi mai multe lucruri (informatii de orice fel, warns, varsta, numarul de postari etc...) cu atat devine mai mare postarea. Acelasi lucru se intampla si mie, dar odata ce am scos toate aceste informatii, a redevenit intr-o dimensiunea acceptabila. Try it
Este foarte posibil sa ai dreptate,am sa incerc si o sa vad ,daca merge.Mersi pentru raspuns.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Inca nu, stati putin ca nu am avut timp,revin eu cu editare de cuviinta,rezolvat asa cum cum trebuie,mai am si servici pe langa acest hobby.
Deci?StefanTolos a scris:Inca nu, stati putin ca nu am avut timp,revin eu cu editare de cuviinta,rezolvat asa cum cum trebuie,mai am si servici pe langa acest hobby.
Se poate inchide?
Da se poate ,am editat si intr-adevar se schimba ceva dar nu vreau in acest mod.
Topicul a fost marcat ca fiind rezolvat ~> Inchis si trimis in Arhiva.
Subiecte similare
» Postarile din unele subiecte sunt decalate
» Cum scap de spatiu!
» Cum scap de spatiu dintre mesaj si semnatura la PunBB?
» Postarile de pe forum sa apara pe facebook?
» Cum scap de spatiu!
» Postarile de pe forum sa apara pe facebook?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum