Aveti forumul clonat!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Aveti forumul clonat!
Am gasit, din greseala, un forum care seamana f mult, ca sa nu zic exact, cu acesta.
Nu are nicio categorie, forum, post, deci cred ca fura datele conturilor de aici.
Forumul este http://help.forumgratis.ro.
Nu are nicio categorie, forum, post, deci cred ca fura datele conturilor de aici.
Forumul este http://help.forumgratis.ro.
Re: Aveti forumul clonat!
Si pentru asta ai facut topic?Pute-ai sa ii trimiti un pm unui administrator..
sunt nou pe forumu asta , fac deja offtopic... Deci citeste vreun admin?Ade'S a scris:Si pentru asta ai facut topic?Pute-ai sa ii trimiti un pm unui administrator..
Nu are nici o legatura ce ai postat tu acolo cu forumul official de support.
Merti warn pentru treaba asta.
Daca esti nou invata sa posteti cum trebuie numai fa offtopic pentru orice prostie.
Merti warn pentru treaba asta.
Daca esti nou invata sa posteti cum trebuie numai fa offtopic pentru orice prostie.
Atunci ce cauta imaginea cu "forumul forumurilor" acolo?
Salutare
Salutare,
Acel forum este ( sau era ) in posesia lexei, creatoarea acestui forum de suport. Forumul este inactiv din 2009, probabil ca a fost creeat pentru teste, nimic ingrijorator.
Tema acestui forum ( o mica parte din ea ) este deja pe hitskin, nu cred ca era o noutate sa vedem pe cineva cu o astfel de tema.
fireskull98, pe viitor poti trimite un MP ( Mesaj privat ), catre unul din membrii staff-ului, pentru a anunta astfel de lucruri.
Numai bine!
Acel forum este ( sau era ) in posesia lexei, creatoarea acestui forum de suport. Forumul este inactiv din 2009, probabil ca a fost creeat pentru teste, nimic ingrijorator.
Tema acestui forum ( o mica parte din ea ) este deja pe hitskin, nu cred ca era o noutate sa vedem pe cineva cu o astfel de tema.
fireskull98, pe viitor poti trimite un MP ( Mesaj privat ), catre unul din membrii staff-ului, pentru a anunta astfel de lucruri.
Numai bine!
Subiecte similare
» Am O Problema PuNNcT. Da Scripturile De La Forumul Meu La Forumul Lui :|
» Aveti icoana lipsa?
» Cum pun categoriile la forum in mijloc ? aveti poza
» Anunt,Voteaza forumul nostru si Bine ati venit pe forumul...
» Pot folosi pe forumul meu tema de pe forumul de suport? - Edit 1960 - Nu ! [R]
» Aveti icoana lipsa?
» Cum pun categoriile la forum in mijloc ? aveti poza
» Anunt,Voteaza forumul nostru si Bine ati venit pe forumul...
» Pot folosi pe forumul meu tema de pe forumul de suport? - Edit 1960 - Nu ! [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum