Nustiu dece se incarca in continui ajutor!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Nustiu dece se incarca in continui ajutor!
Ultima editare efectuata de catre Drochiaaaaa!!! in Mar Noi 27, 2012 5:24 pm, editata de 1 ori
Re: Nustiu dece se incarca in continui ajutor!
Pai nu stiu. Mi se pare cam ciudat daca ai verificat toate cele de mai sus, si mai ales daca ai sters codul acela din Generalitati (cum a spus Omu).
Verificati sa nu aveti acel cod prin mai multe locuri, poate, prin template-uri.
Editare:
Hmm, sa analizam asta.. In primul rand aceast refresh functioneaza doar pe prima pagina, de aici imi vin in cap Generalitatile, sau in cel mai ciudat caz, - Gestiunea codurilor JavaScript, - cu amplasare in doar prima pagina. Daca ziceti ca nu mai e nimic acolo, atunci, ati incercat index_body sau index_box?
Editare 2:
Se afla chiar in descrierea ultimului forum, - Jocuri forumiste, - acelasi script.
Verificati sa nu aveti acel cod prin mai multe locuri, poate, prin template-uri.
Editare:
Hmm, sa analizam asta.. In primul rand aceast refresh functioneaza doar pe prima pagina, de aici imi vin in cap Generalitatile, sau in cel mai ciudat caz, - Gestiunea codurilor JavaScript, - cu amplasare in doar prima pagina. Daca ziceti ca nu mai e nimic acolo, atunci, ati incercat index_body sau index_box?
Editare 2:
Se afla chiar in descrierea ultimului forum, - Jocuri forumiste, - acelasi script.
Nu merge fratilor
Adica nu mai persistă problema, care persista inainte de a-mi posta mesajul precedent.
wow cine mia facut
Mersi mult baieti
Mersi mult baieti
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» dece nu se incarca indexul
» Dece nu-mi apar forumurile sub categorie?
» Dece mi se vede chatu alb ?
» dece nu pot posta un videoclip
» Dece se vede avataru asa
» Dece nu-mi apar forumurile sub categorie?
» Dece mi se vede chatu alb ?
» dece nu pot posta un videoclip
» Dece se vede avataru asa
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum