Problema la postarea videoclipurilor pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema la postarea videoclipurilor pe forum
Salut , dupa cum spune si titlul am o problema cu postarea videoclipurilor pe forum , de fiecare data cand postez un videoclip imi aparea asa http://s12.postimage.org/puawkyvt7/dvl.png si eu vreau sa se vada "online" nu asa
Re: Problema la postarea videoclipurilor pe forum
Youtube a introdus iframe pentru postarea videoclipurilor, trebuie sa preluati codul direct de pe youtube si sa-l puneti in mesaj.
Sub videoclip este un buton "share" sau "Distribuiti", faceti click pe el si apasati pe butonul "Cod de incorporat", care va da codul iframe de care aveti nevoie. Postati codul direct in mesaj, fara alte taguri BB Code.
Sub videoclip este un buton "share" sau "Distribuiti", faceti click pe el si apasati pe butonul "Cod de incorporat", care va da codul iframe de care aveti nevoie. Postati codul direct in mesaj, fara alte taguri BB Code.
Sebby.- Membru onorific
Data înscrierii : 01/02/2010
Mulțumiri : 0
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum