Subforumuri in coloane
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subforumuri in coloane
Rezumarea primului mesaj :
Cum pot face si eu subforumuri in coloane ? explicati-mi pe inteles va rog..am urmat multe tutoriale dar nu imi reuseste !
Cum pot face si eu subforumuri in coloane ? explicati-mi pe inteles va rog..am urmat multe tutoriale dar nu imi reuseste !
Re: Subforumuri in coloane
Eu stiu unde se adauga (la descrierea unui forum) dar nu stiu ce link sa pun ! Atat imi trebuie
tu daca faci o categorie, la categorie adaugi un forum, iar la acel forum ii mai adaugi cateva forumuri (si respecti modul de structura ca in imaginea care ti-am postat-o mai sus) acele forumuri adaugate la forum numite si subforumuri nu se vor afisa in pagina de start. doar categoriile si forumurile mari. iar la subforumurile alea ai cate un link pentru fiecare gen www.nume.forumgratuit.ro/f13-primul , www.nume.forumgratuit.ro/f14-aldoilea, etc... si acela este linkul care il pui in script, iar persoanele vor fi redirectate acolo direct. daca tot n-ai inteles iti fac poza.
Multumesc mult aEEk.# ca sa te rasplatesc iti dau rang-ul moderator global pe forumul meu ! www.amorezatii.forumcreativ.ro fa-ti un cont si iti dau moderator global . Mersi inca odata !
Sebby.- Membru onorific
Data înscrierii : 01/02/2010
Mulțumiri : 0
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Coloane !
» subforumuri pe 3 coloane
» Ajutor ! Subforumuri pe 3 coloane.
» Asezare subforumuri pe 3 coloane
» Subforumuri in descrierea altor subforumuri
» subforumuri pe 3 coloane
» Ajutor ! Subforumuri pe 3 coloane.
» Asezare subforumuri pe 3 coloane
» Subforumuri in descrierea altor subforumuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum