MiniIconuri la grupuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
MiniIconuri la grupuri
Rezumarea primului mesaj :
as vrea dca se poate imi da cineva niste minci iconuri la grupuri ca am cautat pe saiturile care leam gasit si nu e cea ce caut va rog asta sunt cateva mi le puteti da imaginile de la ele dar redimensionate la marimea normala de mini icon
as vrea dca se poate imi da cineva niste minci iconuri la grupuri ca am cautat pe saiturile care leam gasit si nu e cea ce caut va rog asta sunt cateva mi le puteti da imaginile de la ele dar redimensionate la marimea normala de mini icon
Ultima editare efectuata de catre Mega12 in Joi Noi 08, 2012 9:40 pm, editata de 1 ori
Re: MiniIconuri la grupuri
adi merge dar eu inca au caut mini iconuri cine imi da raman recunoscator
Moderatori -
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
adi ok daca mi le mai dai si pe asta poti sa pui topic rezolvat
Administratori -
- Spoiler:
- Spoiler:
- [https://i.imgur.com/PiL5b.png
- Spoiler:
- Spoiler:
Adi.- Membru onorific
Adi credema ca nu stiu dece nu esti admini tu faci cat toata echipa Forum Gratuit
AAA pe langa megine pot adauga si efect de sclipire dau topic rezolvat dar zici tu da sau nu
Topic rezolvat
AAA pe langa megine pot adauga si efect de sclipire dau topic rezolvat dar zici tu da sau nu
Topic rezolvat
Normal ca poti, arunca o privire aici: https://help.forumgratuit.ro/t32844-personalizarea-legendei-grupurilor-efect-sclipire-icon-si-stralucire?highlight=personalizarea
Adi.- Membru onorific
Avind in vedere ca subiectul a fost marcat "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum