Adaugare Responsabili
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Adaugare Responsabili
Rezumarea primului mesaj :
puti modifica urmatorul cod ca sa fie la responsabil cu albastru si cum scot si ceilalti adica gradurile care modereaza daca am adaugat responsabili sau macar invizibile <div class="responsabili">Responsabili: Jimmi, Moderator 2 si Moderator 3</div>
puti modifica urmatorul cod ca sa fie la responsabil cu albastru si cum scot si ceilalti adica gradurile care modereaza daca am adaugat responsabili sau macar invizibile <div class="responsabili">Responsabili: Jimmi, Moderator 2 si Moderator 3</div>
Ultima editare efectuata de catre Mega12 in Dum Noi 04, 2012 11:28 am, editata de 2 ori
Re: Adaugare Responsabili
a aparut dar tot nu se vede decat cand treci cu mausul si acuma mia aparut ceva cu image shack intra fati cont si uitete
Mega12: Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu vom răspunde (nici eu, nici alti utilizatori) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Mulţumesc pentru înţelegere!
kegan adi ma ajutat dar eu am cerut ca pe forum sa se vada decat daca dai cu mausul a mosificat css dar tot nu se vede daca dai cu mausul ramane permanent intelegi
Inlocuieste codul folosit pentru responsabili cu acesta:
- Cod:
.responsabili {
visibility: hidden;
margin: 0.5em 0 0;}
span.genmed:hover .responsabili {
visibility: visible;
}
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
MERSI ADI poate vei avansa si tu la asistent fiindca esti de mare ajutor
Cu placere.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Adaugare responsabili la forumuri
» Responsabili forum
» Afisare responsabili
» au disparut responsabili
» adaugare butoane
» Responsabili forum
» Afisare responsabili
» au disparut responsabili
» adaugare butoane
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum