Concurs nou: Mandri ca suntem romani!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 1 din 5 • Distribuiţi
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Concurs nou: Mandri ca suntem romani!
Concurs nou: Mandri ca suntem romani! |
Buna ziua, Pentru ca dorim sa oferim sansa utilizatorilor nostri de a-si personaliza forumurile cu ajutorul creditelor, am decis sa organizam un nou concurs!! Tema acestui concurs este strans legata de Ziua Nationala a Romaniei (1 Decembrie) si va evidentia, cel mai probabil, mandria ca suntem romani!
Dupa ce o incarcati pe Hitskin, va rugam sa postati link-ul de pe Hitskin catre tema dumneavoastra in acest topic! Aveti timp pana pe 25 Noiembrie 2012 sa incarcati teme pe Hitskin pentru acest concurs. Dupa aceasta data, membrii din staff vor alege castigatorii. Castigatorii vor fi anuntati pana pe 1 Decembrie 2012. Ca tot veni vorba de premii iata ce oferim castigatorilor:
₪ Locul II : 2.000 credite ₪ Locul III : 1.600 credite
Mult succes tuturor! |
Copyright © Forumgratuit.ro Nicio parte a acestui anunt nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC. Numai bine, Echipa Forumgratuit |
Re: Concurs nou: Mandri ca suntem romani!
Felicitari pentru organizarea acestui concurs, cred ca o sa ma inscriu si eu desi nu am facuto niciodata , insa am o intrebare pentru a putea face o tema cat mai personalizata ca sa zic asa , am avea nevoie de gestiunea codurilor js sau de templateuri nu am putea incarca tema pe hitskin , acolo fiind css si sa lasam in mesaj templateurile modificate sau codurile js ?
Eu as spune ca sa facem cate un topic la categoria hitskin cu tema noastra si sa lasam link-ul temei aici ca sa nu fie chiar asa de complicat, mie tema imi este aproape gata dar pana in data de 23 nu o postez pentru ca poate mai gasesc si alte scripturi frumoase, dar am o intrebare daca ati putut organiza concurs cu credite a revenit lexa?
Salut,
Nu doar lexa poate oferi premii in credite Acest concurs este realizat cu "sponsorizare" de la firma. Avem doi administratori, nu cred ca sunt doar de forma..
De ce atatea topicuri ? Poti posta link-ul temei aici, nu vad ce este atat de complicat..
Regula se refera la o tema modificata de la A la Z in conditiile permise de site-ul hitskin, fara template-uri si javascript-uri, folosind doar coduri CSS, imaginile, etc.
Numai bine si succes tuturor!
Nu doar lexa poate oferi premii in credite Acest concurs este realizat cu "sponsorizare" de la firma. Avem doi administratori, nu cred ca sunt doar de forma..
De ce atatea topicuri ? Poti posta link-ul temei aici, nu vad ce este atat de complicat..
Regula se refera la o tema modificata de la A la Z in conditiile permise de site-ul hitskin, fara template-uri si javascript-uri, folosind doar coduri CSS, imaginile, etc.
Omu a scris:Salut,
Pai eu am folosit si Javascript ca o fac pentru versiunea phpbb3 si nu am acces la template, dar am voie sa postez in acest topic javascripturile?
Omu aceasta restrictie de pe siteul hitskin ne pune destul de multe restrictii dar daca nu se poate nu se poate : )
Buna seara!
Indiferent daca temele voastre au sau nu coduri JS sau sunt personalizate, ele trebuie incarcate in forma lor "naturala" pe Hitskin. Aveti posibilitatea ca pe langa link-ul catre tema postata pe Hitskin sa postati si codurile sau template-urile aferente.
Indiferent daca temele voastre au sau nu coduri JS sau sunt personalizate, ele trebuie incarcate in forma lor "naturala" pe Hitskin. Aveti posibilitatea ca pe langa link-ul catre tema postata pe Hitskin sa postati si codurile sau template-urile aferente.
Kegan a scris:Buna seara!
Multumesc pentru stire, dar pana cand avem proprietatea de a posta tema?
Daca te referi la data de postare a temei tale, o poti face pana pe 25 Noiembrie 2012.Multumesc pentru stire, dar pana cand avem proprietatea de a posta tema?
Este c-am mult timp pentru a o expune, eu deja am tema facuta
Deci,...
Ca să creăm o temă folosim panoul de administrare al forumului, iar de la administrare imagini schimbăm pozele cu unele care au legătură cu tema concursului? Apoi o propunem pe Hitskin? Chiar aş dori să particip la concurs
Ca să creăm o temă folosim panoul de administrare al forumului, iar de la administrare imagini schimbăm pozele cu unele care au legătură cu tema concursului? Apoi o propunem pe Hitskin? Chiar aş dori să particip la concurs
Asteo600 a scris:Deci,...
Da, cam asta este de facut si poate participa toata lumea inafara de staff
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Castigatorii concursului "Mandri ca suntem romani"
» Suntem mandri ca suntem Romani
» Suntem mandri ca suntem Romani
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 1 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum