conturile banate pt warn
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
conturile banate pt warn
cautand prin forum am vazut nenumarata lume banata pt warn dar conturile acestea se mai debaneaza
Re: conturile banate pt warn
Salutare
Nu. Niciun cont banat in urma acumularii celor 3 warn-uri nu poate fi debanat.
Fiecare utilizator are posibilitatea unui alt cont ( o clona ), dar va fi banat la primul warn.
Fiecare utilizator are posibilitatea unui alt cont ( o clona ), dar va fi banat la primul warn.
eu sunt clona lui hudisteanu_jimmi deci am voie sa ma plimb daca nu fac warn pe aiciOmu a scris:Salutare
Da, dar la primul warn contul tau va fi banat, iar urmatoarele conturi facute dupa acest ban vor fi direct banate, chiar daca nu ai incalcat reguli.
omu am o rugaminte crezi ca poti vorbi cu keir smai deschida topicul la promovari si sa mute tot pe contul asta ?
Te-as ruga sa citesti regulamentele sectiunilor, totul este explicat acolo. In afara de asta, astfel de lucruri nu se cer pe forum ci prin M.P.
Subiecte similare
» Cum activez conturile inactive celor inregistrati?
» warn..
» De ce am 25% warn?
» Permisiunea de a da warn!
» Warn
» warn..
» De ce am 25% warn?
» Permisiunea de a da warn!
» Warn
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum