Cerere avatar
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere avatar
Tipul de imagine: avatar
Marimea imagini (in pixels): 250x250
Cu sau fara animatie: fara
Culoarea de fundal:alb
Imagine/i link/s:
Textul dorit: În loc de Creativity să scrie "Free Stuf", dacă se poate cu același font ca în imagine
Culoare/i font: ca in imagine
Link-ul forumului dumneavoastra:http://freestuff.forumcreativ.ro/
Mesaj suplimentar in imagine: Sub Free Stuff scrieti, "Tutoriale - Entertainment - Utilitati - Design" dacă se poate cu același font ca în imaginea de mai sus.
Informatii suplimentare: Nimic.
Marimea imagini (in pixels): 250x250
Cu sau fara animatie: fara
Culoarea de fundal:alb
Imagine/i link/s:
Textul dorit: În loc de Creativity să scrie "Free Stuf", dacă se poate cu același font ca în imagine
Culoare/i font: ca in imagine
Link-ul forumului dumneavoastra:http://freestuff.forumcreativ.ro/
Mesaj suplimentar in imagine: Sub Free Stuff scrieti, "Tutoriale - Entertainment - Utilitati - Design" dacă se poate cu același font ca în imaginea de mai sus.
Informatii suplimentare: Nimic.
Ultima editare efectuata de catre BlitzKrieg in Vin Oct 19, 2012 2:23 pm, editata de 2 ori
Re: Cerere avatar
nu o pot fix deoarice nu stiu fontul
[ZPB]_Xa[K]eR a scris:nu o pot fix deoarice nu stiu fontul
Ceva în genul acela atunci, dacă se poate
merge
Am scris în cerere culoarea ALB pe fundal, nu transparent ... Și apropo ,poți încerca cu fontul "Jellyka Endless Voyage" sau "Ginga" te rog ?[ZPB]_Xa[K]eR a scris:merge
Se pare că s-a întâmplat ceva cu imaginea model... Tot aștept de 3 zile să îmi șteargă cererea Alexander... ca să pot face alta... Considerați această cerere inexistentă.
Subiecte similare
» Cerere avatar (pentru istetiidesign - NO AVATAR)
» Cerere Avatar
» Cerere AvaTar
» Cerere Avatar
» Cerere Avatar
» Cerere Avatar
» Cerere AvaTar
» Cerere Avatar
» Cerere Avatar
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum