antivirus pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
antivirus pe forum
as vra si eu un antivirus pe forumu se poate
Ultima editare efectuata de catre hudisteanu_jimmi in Vin Oct 19, 2012 8:40 pm, editata de 1 ori
Re: antivirus pe forum
Nu, nu se poate realiza asa ceva pe aceasta platforma, deocamdata.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Adi. a scris:Nu, nu se poate realiza asa ceva pe aceasta platforma, deocamdata.
Nu ca s-ar putea realiza pe vreo platforna. Antivirus este o aplicatie, un program care evident nu poate fi introdus pe o pagina web.
Dar pentru ce ai nevoie, totuşi, de antivirus? Prin PM nu poţi primi viruşi, iar la link-uri important e să fii atent la numele site-ului înainte de a accesa. Eventual poţi interzice link-urile, pentru a evita plângerile, dar în rest nu înţeleg ce e cu antivirusul.
Şi mai bine, cu securitatea aceasta. Chiar fac o treabă foarte bună cei de la FG .
topic rezolvat
Subiecte similare
» Antivirus
» cel mai bun antivirus al anului!!!
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» cel mai bun antivirus al anului!!!
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum