Este permisa afisarea adreselor IP ale utilizatorilor?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Este permisa afisarea adreselor IP ale utilizatorilor?
Buna seara!
Va deranjez cu o intrebare: Daca un membru are conturi multiple si moderatorii sau administratorii afla de acest aspect prin faptul ca mesajele au aceleasi IP-uri, este voie ca adresele acestora sa fie facute publice pe forum? Pentru a arata dovada tuturor celorlalti membri ca userul x este de fapt acelasi cu userul y. Sau avem voie sa specificam in vreun mesaj ca userul x are IP-ul in reteaua XXX? (XXX = numele retelei de net)
Va multumesc , sper ca am alcatuit mesajul destul de clar. Daca nu, am sa revin cu alte amanunte!
O seara placuta!!
Va deranjez cu o intrebare: Daca un membru are conturi multiple si moderatorii sau administratorii afla de acest aspect prin faptul ca mesajele au aceleasi IP-uri, este voie ca adresele acestora sa fie facute publice pe forum? Pentru a arata dovada tuturor celorlalti membri ca userul x este de fapt acelasi cu userul y. Sau avem voie sa specificam in vreun mesaj ca userul x are IP-ul in reteaua XXX? (XXX = numele retelei de net)
Va multumesc , sper ca am alcatuit mesajul destul de clar. Daca nu, am sa revin cu alte amanunte!
O seara placuta!!
Re: Este permisa afisarea adreselor IP ale utilizatorilor?
Multumesc mult!
Subiecte similare
» Este permisa reclama ?
» Deactivare / Activare PM permisa moderatorilor
» Este permisa stergerea foterului, dar pastrarea linkurilor de suport?
» Culoarea utilizatorilor.
» Cum pot afla ip-ul utilizatorilor inregistrati?
» Deactivare / Activare PM permisa moderatorilor
» Este permisa stergerea foterului, dar pastrarea linkurilor de suport?
» Culoarea utilizatorilor.
» Cum pot afla ip-ul utilizatorilor inregistrati?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum