Nu imi merge pagina HTML [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Nu imi merge pagina HTML [R]
Rezumarea primului mesaj :
Help nu imi merge sa imi pun o pagina HTML ca pagina de start mie nu imi mai merge stiti dc am vrut sa va arat poza dar nu imi merge sa o pun aici sa vedeti ce vreau sa pun
Care ma ajuta si pe mn plzz cu pagina de HTML plzzz moolt va rog astai mai buni in HTML
Help nu imi merge sa imi pun o pagina HTML ca pagina de start mie nu imi mai merge stiti dc am vrut sa va arat poza dar nu imi merge sa o pun aici sa vedeti ce vreau sa pun
Care ma ajuta si pe mn plzz cu pagina de HTML plzzz moolt va rog astai mai buni in HTML
Cum schimb culoarea de fundal [R]
Vezi topicul acesta:
https://help.forumgratuit.ro/administreaza-prezentarea-forumului-f9/cum-schimb-culoarea-de-fundal-r-t3628.htm
Al doilea mesaj(al lui ezlidor).
https://help.forumgratuit.ro/administreaza-prezentarea-forumului-f9/cum-schimb-culoarea-de-fundal-r-t3628.htm
Al doilea mesaj(al lui ezlidor).
Re: Nu imi merge pagina HTML [R]
darkspectre14, nu mai dati raspunsuri altor intrebari, in afara celei ce deschide un topic.
Vizitato- Vizitator
Re: Nu imi merge pagina HTML [R]
Gata mz moolt puteti incide Topicul mz pt tot
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Nu mai merge sa intru pe forum daca adaug o pagina html
» Cum adaug Pagina (HTML) creata de mine ca Pagina de start
» Unde pun un cod HTML pentru o pagina HTML?
» Cum setez o pagina HTML ca "Pagina de start"
» Adaugare pagina html ca pagina de start
» Cum adaug Pagina (HTML) creata de mine ca Pagina de start
» Unde pun un cod HTML pentru o pagina HTML?
» Cum setez o pagina HTML ca "Pagina de start"
» Adaugare pagina html ca pagina de start
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum