Cerere logo pulsfm
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere logo pulsfm
Tipul de imagine: logo
Marimea imagini (in pixels):
Cu sau fara animatie: fara
Culoarea de fundal: transparent
Imagine/i link/s:
Textul dorit: PulsFm
Culoare/i font:
Link-ul forumului dumneavoastra: http://pulsfm.forums.fm/
Mesaj suplimentar in imagine: Iti trece muzica prin sange
Informatii suplimentare: Vreu sa fie ca in imaignea asta si fontul tto ca in maininea care am puso la font ... si as vre sa fie in linie cum e cea de la marimea iamaginei si sb ia sa scire Iti trece muzica sub sange
Multumesc sper sa intelegeti ce am scris!! )
aa da si cum e casca aia pe mully asa sa fie castile alea pe P-ul ala de la Puls !!
Marimea imagini (in pixels):
Cu sau fara animatie: fara
Culoarea de fundal: transparent
Imagine/i link/s:
Textul dorit: PulsFm
Culoare/i font:
Link-ul forumului dumneavoastra: http://pulsfm.forums.fm/
Mesaj suplimentar in imagine: Iti trece muzica prin sange
Informatii suplimentare: Vreu sa fie ca in imaignea asta si fontul tto ca in maininea care am puso la font ... si as vre sa fie in linie cum e cea de la marimea iamaginei si sb ia sa scire Iti trece muzica sub sange
Multumesc sper sa intelegeti ce am scris!! )
aa da si cum e casca aia pe mully asa sa fie castile alea pe P-ul ala de la Puls !!
Re: Cerere logo pulsfm
ms mult dar poti sa le faci putin mai mari te rog?
Ce dimensiuni ati dori? Eu le-am facut ca in imaginea data de dvs , la "Marimea imaginii" . Aceea imagine are 465x108 pixeli! Si pe care sa o redimensionez? Prima , a doua sau ambele?
ambele si maremea nuj mai mare putin
da dar p nu are castile alea
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum