Cum fac sa redirectionez si eu dupa o pagina pe altA?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Cum fac sa redirectionez si eu dupa o pagina pe altA?
Rezumarea primului mesaj :
Ce cod imi trebuie si unde sa-l adaug cand intra cineva pe o pagina s anu-l mai redirectioneze pe pagina care vrea el ci direct pe cealalta .Adica nu vreau sa scrie Redirectionat 1,2,3 :-@ ..
Ce cod imi trebuie si unde sa-l adaug cand intra cineva pe o pagina s anu-l mai redirectioneze pe pagina care vrea el ci direct pe cealalta .Adica nu vreau sa scrie Redirectionat 1,2,3 :-@ ..
Re: Cum fac sa redirectionez si eu dupa o pagina pe altA?
In primul rand, codurile au fost corecte si nu e vina noastra ca nu ati scris un link complet acolo. (asta apropo de ce am zis eu printr-un topic acum ceva timp despre documentare inainte de a face ceva)
In al doilea rand, ncercati sa intrati direct in P.A prin link-ul:
In al doilea rand, ncercati sa intrati direct in P.A prin link-ul:
- Cod:
http://adresa_forum/admin/index.forum
Sebby.- Membru onorific
Data înscrierii : 01/02/2010
Mulțumiri : 0
Re: Cum fac sa redirectionez si eu dupa o pagina pe altA?
gata am rezolvat sa pot intra in ACP dar nu asa ..multumesc dar nu mai fac o redirectionare ca vad ca mi bubuie forumu :-j ..vorbe vine ..
rezolvat sa spunem
rezolvat sa spunem
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Forumul ma redirectioneaza spre alta pagina
» Poze una dupa alta!
» Cum afisez o alta pagina , pe pagina mea ?
» Script pentru un fel de slide show dar fara sa fie flash ci imagini una dupa alta
» In pa este o culoare pe prima pagina alta
» Poze una dupa alta!
» Cum afisez o alta pagina , pe pagina mea ?
» Script pentru un fel de slide show dar fara sa fie flash ci imagini una dupa alta
» In pa este o culoare pe prima pagina alta
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum