Cum împiedic selectarea textului?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cum împiedic selectarea textului?
Rezumarea primului mesaj :
Bună ziua!
Aş dorii un script, ceva ,care să împiedice selectarea textului de pe forum - măsură anti-plagiatori.
Mulţumesc mult şi aştept răspuns.
Bună ziua!
Aş dorii un script, ceva ,care să împiedice selectarea textului de pe forum - măsură anti-plagiatori.
Mulţumesc mult şi aştept răspuns.
Ultima editare efectuata de catre BlitzKrieg in Joi Sept 13, 2012 5:29 pm, editata de 4 ori
Re: Cum împiedic selectarea textului?
Păi merge să apăs Topic Nou dar nu pot scrie nimic pe forum... la asta mă refeream. La fel și cu editarea mesajelor deja scrise...Milky. a scris:Cum adica nu mai poti scrie nimic pe forum? Nu mai merge sa postezi mesajele?
Incearca sa scoti codul si sa vezi daca merge fara cod.
Ciudat, eu am testat codul pe phpBB3 si merge perfect, nu am intampinat astfel de probleme.
Ciudat, eu am testat codul pe phpBB3 si merge perfect, nu am intampinat astfel de probleme.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Dacă scot codul normal că merge să scriu. El e cauza problemei mele. Poate e ceva scris gresit in el? Eu vreau sa împiedice selectarea textului nu și scrierea textului in mesaje , etc.Milky. a scris:Incearca sa scoti codul si sa vezi daca merge fara cod.
1. Puteai folosi functia de cautare: https://help.forumgratuit.ro/search?search_keywords=anti%click
2. Un cod CSS pentru impiedicarea selectarii textului.
2. Un cod CSS pentru impiedicarea selectarii textului.
- Cod:
body{
-webkit-user-select:none;
-moz-user-select:none;
user-select:none;}
Omu a scris:1. Puteai folosi functia de cautare: https://help.forumgratuit.ro/search?search_keywords=anti%click
2. Un cod CSS pentru impiedicarea selectarii textului.Rezolvat?
- Cod:
body{
-webkit-user-select:none;
-moz-user-select:none;
user-select:none;}
Da, mulțumesc. Nu căutasem exact 'anti click' ...
Sebby.- Membru onorific
Data înscrierii : 01/02/2010
Mulțumiri : 0
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Securitate - cum sa impiedic postarea unui link
» Marirea textului
» "mărimea textului"
» Cum schimb culoarea textului
» Marirea textului
» "mărimea textului"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum