Cum fac un nou tab?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum fac un nou tab?
Buna!Recent mi-am adus aminte ca poti face un tab de exemplu faq sa faci un tab dinasta pentru intrare dar nu e asta problema e alta cum fac sa il modific si imi da acest mesaj"You can return to the index..." ca nu gasesc nicidecum am versiunea la forum phbb3,nu e forumul de la profil.
Kossen nu! Ma refer sus cum ai faq,deconectare,portal etc. buton dinasta si sa pun in acel buton adica pagina ce imi trebuie.
Am rezolvat!Pe viitor nu o sa mai fac topic oricum mersi tuturora.Trebuia o pagina html si copiat link si pus link la url redirectionare(antet si navigare).
Kossen nu! Ma refer sus cum ai faq,deconectare,portal etc. buton dinasta si sa pun in acel buton adica pagina ce imi trebuie.
Am rezolvat!Pe viitor nu o sa mai fac topic oricum mersi tuturora.Trebuia o pagina html si copiat link si pus link la url redirectionare(antet si navigare).
Ultima editare efectuata de catre AryssManBoy in Lun Sept 10, 2012 9:59 pm, editata de 3 ori
Re: Cum fac un nou tab?
Te referi la ? :
PA - General - Configurare - Pop-up de Conexiune ?
PA - General - Configurare - Pop-up de Conexiune ?
Re: Cum fac un nou tab?
Vizitato- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum