Excluderea de membri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Excluderea de membri
Buna ziua ,
am cautat un raspuns dar nu lam gasit am un preten care e administrator pe forumul meu dar el nu poate sa dea ban de ce? la el pe profil e selectat tot e moderator
Sau un moderator nu poate da ban si la
PA>Securitate
Nu permite moderatorilor sa excluda membrii : NU
Ce trebe sai fac ?
am cautat un raspuns dar nu lam gasit am un preten care e administrator pe forumul meu dar el nu poate sa dea ban de ce? la el pe profil e selectat tot e moderator
Sau un moderator nu poate da ban si la
PA>Securitate
Nu permite moderatorilor sa excluda membrii : NU
Ce trebe sai fac ?
Re: Excluderea de membri
atunci moderatori mei vor putea exclude membri ? Multumesc Keir de raspuns !
Mai am o problema si am zis sa postez aici sa nu mai fac alt topic !
Eu am un forum despre un joc numit farming simulator 2011 acum in luna octombrie va aparea 2013.
Vreau sa fac urmatoru lucru cand intri pe site sa nu te dea pe site ci sa te intrebe Doriti sa intrati pe forumul 2011 sau pe forumul 2013 .
Se poate face asta ?
Mai am o problema si am zis sa postez aici sa nu mai fac alt topic !
Eu am un forum despre un joc numit farming simulator 2011 acum in luna octombrie va aparea 2013.
Vreau sa fac urmatoru lucru cand intri pe site sa nu te dea pe site ci sa te intrebe Doriti sa intrati pe forumul 2011 sau pe forumul 2013 .
Se poate face asta ?
Cu placere.
Pentru cealalta problema va rog sa deschideti un alt topic, deoarece regulamentul prevede expunerea unei singure probleme/ per topic.
Pentru cealalta problema va rog sa deschideti un alt topic, deoarece regulamentul prevede expunerea unei singure probleme/ per topic.
Vizitato- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum