Ce inseamna "Pirataj / hacking"?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Ce inseamna "Pirataj / hacking"?
Am intrat pe "Semnalati un abuz" si am vazut "Pirataj / hacking". Hackurile metin2 reprezita hacking? Si daca am un link catre un program este pirataj?
Re: Ce inseamna "Pirataj / hacking"?
Da , un hack de metin2 se considera hack! Orice incercare de a primi "bonusuri" in jocuri sau altfel de programe se considera hack!
Depinde de link , daca este site-ul oficial nu se considera , dar daca este "uploadat" pe un torrent sau pe un alt site care ofera spatiu de stocare , se considera pirataj!
Depinde de link , daca este site-ul oficial nu se considera , dar daca este "uploadat" pe un torrent sau pe un alt site care ofera spatiu de stocare , se considera pirataj!
Da , un hack de metin2 se considera hack! Orice incercare de a primi "bonusuri" in jocuri sau altfel de programe se considera hack!
Ma scuzati , am avut o problema cu browserul! Cer sa se stearga unul din mesaje! Nu a fost 2x post cu intentie!
Ma scuzati , am avut o problema cu browserul! Cer sa se stearga unul din mesaje! Nu a fost 2x post cu intentie!
Orice Hack este considerat hack-ing , piratajul inseamna ca le arati celor de pe forum un lucru ce nu este facut de tine , si tu pretinzi ca e facut de tine.
TheEagle- Membru Forumgratuit
Varsta : 25
Localizare : Suceava\Romania
Data înscrierii : 18/08/2012
Mulțumiri : 0
NeOline, va reamintim ca mesajele duble nu sunt acceptate decât daca a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiţi butonul edit).
Multumesc pentru întelegere!
Hack-urile sunt hack-uri, nu am ce zice mai mult.
Rezolvat?
Multumesc pentru întelegere!
Hack-urile sunt hack-uri, nu am ce zice mai mult.
Orice link catre un site care distribuie ilegal un program licentiat (photoshop, counter-strike, minecraft, starcraft 2, sau ce mai jucati), pe care in mod normal ar trebui sa-l platesti, sa-l cumperi, este considerat piraterie.Si daca am un link catre un program este pirataj?
Rezolvat?
Vizitato- Vizitator
Acum trebuie sa le sterg de pe forum sau pot sa le bag in cosul de gunoi (ca sa le salvez...)?
Ar fi bine sa le stergi complet de pe forum!
-Parerea mea!
-Parerea mea!
Sebby.- Membru onorific
Data înscrierii : 01/02/2010
Mulțumiri : 0
Subiecte similare
» Counter-Strike Pirataj.
» Ce inseamna RSS?
» Ce inseamna topic global?
» Inaltimea/Largimea celulei imagine - ce inseamna?
» Ce inseamna "utilizatori cu drepturi speciale de acces"???
» Ce inseamna RSS?
» Ce inseamna topic global?
» Inaltimea/Largimea celulei imagine - ce inseamna?
» Ce inseamna "utilizatori cu drepturi speciale de acces"???
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum