Dns Zone editor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Dns Zone
Dns Zone editor
As propune sa se adauge optiunea dns zone editor de ex ai un server sa ii dai dns
ex: Cs.Numeforum.Extensia.ro
ex: Cs.Numeforum.Extensia.ro
Re: Dns Zone editor
Multi isi doresc asa ceva penrtu serverele lor de counter-strike. Exista 2 siteuri pe care se fac astfel de domenii, dar este mai bine personalizat dupa numele forumului. Eu de exemplu detin 2 servere, trebuie sa fac dns dupa alte forumuri pentru ca pe aceasta platforma nu exista optiunea cu dns.
Am votat da.
Am votat da.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Pentru asta este nevoie de acces la baza de date, de un forum hostat (personal) si de multe altele.
Cred ca este deja prea mult pentru o platforma gratuita totusi. Votul meu este nu.
Cred ca este deja prea mult pentru o platforma gratuita totusi. Votul meu este nu.
Alexader a scris:Pentru asta este nevoie de acces la baza de date, de un forum hostat (personal) si de multe altele.
Sunt de acord cu tine Alexander . Pentru o platforma gratuita sa se adauge si DNS-uri nu ar avea rost. Sunt multe site-uri care iti ofera DNS pe gratis,altele DNS platit , deci ai de unde alege! Am votat nu!
Buna ziua,
Acest lucru nu este posibil si nici nu va fi vreodata posibil pe forumgratuit. Este o platforma gratuita, incercam sa oferim utilizatorilor servicii cat mai profesionale, insa nu putem indeplini dorintele fiecaruia pentru ca asta ar insemna sa ne transformam intr-un serviciu mai putin gratuit. Ceea ce propuneti dvs. se poate face doar avand un domeniu, acces la o baza de date si un host care sa permita accesul la astfel de informatii.
Sugestie respinsa.
Acest lucru nu este posibil si nici nu va fi vreodata posibil pe forumgratuit. Este o platforma gratuita, incercam sa oferim utilizatorilor servicii cat mai profesionale, insa nu putem indeplini dorintele fiecaruia pentru ca asta ar insemna sa ne transformam intr-un serviciu mai putin gratuit. Ceea ce propuneti dvs. se poate face doar avand un domeniu, acces la o baza de date si un host care sa permita accesul la astfel de informatii.
Sugestie respinsa.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum