Dimensiune Copyright.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Dimensiune Copyright.
Aş dori să ştiu cum pot modifica dimensiunea link-urilor tip copyright din subsolul forumului. De preferat un cod care să acţioneze numai asupra lor.
Am folosit unul dintre cod-urile găsite pe forum pentru aceeaşi cauză .gen
{font-size: 12px;} , dar am observat că odată cu redimensionarea linkurilor de copyright se micşorează şi textul de la câmpurile profilului. Cât timp dimensiunea setată e de 12 pixeli e totul în regulă, dar aş prefera ca link-urile copyright să fie de cel mult 9, dar pentru textele câmpurilor de la profil nu e avantajoasă dimensiunea aceasta.
Am folosit unul dintre cod-urile găsite pe forum pentru aceeaşi cauză .gen
{font-size: 12px;} , dar am observat că odată cu redimensionarea linkurilor de copyright se micşorează şi textul de la câmpurile profilului. Cât timp dimensiunea setată e de 12 pixeli e totul în regulă, dar aş prefera ca link-urile copyright să fie de cel mult 9, dar pentru textele câmpurilor de la profil nu e avantajoasă dimensiunea aceasta.
Ultima editare efectuata de catre Asandra in Dum Sept 02, 2012 2:09 am, editata de 1 ori
Asandra- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 29/07/2009
Mulțumiri : 0
Re: Dimensiune Copyright.
Foloseste
- Cod:
#page-footer .gen { font-size: 9px !important;}
Re: Dimensiune Copyright.
Omu a scris:Foloseste
- Cod:
#page-footer .gen { font-size: 9px !important;}
Mulţumesc mult.
Topic rezolvat.
Asandra- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 29/07/2009
Mulțumiri : 0
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Dimensiune banner
» Micsorare dimensiune subiecte.
» Dimensiune Forum
» Dimensiune avatar
» Dimensiune chatbox
» Micsorare dimensiune subiecte.
» Dimensiune Forum
» Dimensiune avatar
» Dimensiune chatbox
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum