Subforumuri in colane!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subforumuri in colane!
Rezumarea primului mesaj :
Vreau sa am subforumurile in coloane ca in imaginea de mai sus, inclusiv sa scrie deasupra lor "subforumuri". Cum pot sa fac asta?
Vreau sa am subforumurile in coloane ca in imaginea de mai sus, inclusiv sa scrie deasupra lor "subforumuri". Cum pot sa fac asta?
Re: Subforumuri in colane!
Pentru a le sterge pe cele de jos duceti-va in PA>Afisare>Structura si ierarhie>Ierarhie>Link catre nivelel inferioare : NU.
Daca nu vreti sa intelegeti cum se face , noi v-am dat raspunsuri CLARE , nu mai faceti nici o coloana daca nu vreti sa intelegeti.
Daca nu vreti sa intelegeti cum se face , noi v-am dat raspunsuri CLARE , nu mai faceti nici o coloana daca nu vreti sa intelegeti.
TheEagle- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Localizare : Suceava\Romania
Data înscrierii : 18/08/2012
Mulțumiri : 0
Re: Subforumuri in colane!
TheEagle a scris:Pentru a le sterge pe cele de jos duceti-va in PA>Afisare>Structura si ierarhie>Ierarhie>Link catre nivelel inferioare : NU.
Asta nu mi-ati spus... Multumesc.
TheEagle- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Localizare : Suceava\Romania
Data înscrierii : 18/08/2012
Mulțumiri : 0
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Subforumuri in descrierea altor subforumuri
» Subforumuri
» Cum Fac SubForumuri
» Subforumuri
» Subforumuri de 2 ori
» Subforumuri
» Cum Fac SubForumuri
» Subforumuri
» Subforumuri de 2 ori
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum