de ce nu imi apare scrollbar
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
de ce nu imi apare scrollbar
nu mai imi apare sageata ca sa dau in jos se poate da un script sau sa activez ceva imagine
*Bold sters
*Bold sters
Re: de ce nu imi apare scrollbar
Boldul şi culorile sunt rezervate pentru moderare. Puteti folosi in schimb caractere italice sau subliniate.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Incearca: http://pentruiubitoridefarm.forumgratuit.ro/admin si sa stergi apoi codul din Generalitati de la artificii, am testat si se pare ca acolo e problema.
Incearca: http://pentruiubitoridefarm.forumgratuit.ro/admin si sa stergi apoi codul din Generalitati de la artificii, am testat si se pare ca acolo e problema.
am facut ce miai spus si miam distrus forumul nu mai apre nimic
nu vrei sai faci tu ceva
nu vrei sai faci tu ceva
omu scuze de dublu daca am uitat de sters 2 randuri leam sters si acuma merge topic rezolvat mersi pt ajutor tu poti intra in panoul meu ?apopo
Vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Nu, nu pot intra. Nu sunt tehnician FG, doar asistent in staff-ul forumului, nu al firmei
Nu, nu pot intra. Nu sunt tehnician FG, doar asistent in staff-ul forumului, nu al firmei
Subiecte similare
» Modificare culoare scrollbar
» Cum fac sa arate la categorie sa apare si sa nu apare textu?
» Nu apare PA
» Nu apare acp
» Nu mai apare PA
» Cum fac sa arate la categorie sa apare si sa nu apare textu?
» Nu apare PA
» Nu apare acp
» Nu mai apare PA
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum