Siteul de Gazduit imagini
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Siteul de Gazduit imagini
Am o problema siteul meu foloseste acel site obijnuit de upload imagini dar la unu din utiljatori mei ii apare imgshark si noua ne apare acel servimg.
De la ce se poate intampla asta de la browser?
De la ce se poate intampla asta de la browser?
Ultima editare efectuata de catre The4Farming in Sam Aug 18, 2012 2:47 pm, editata de 1 ori
Re: Siteul de Gazduit imagini
The4Farming , e greu să vorbiţi româneşte , eu n-am înţeles nimic.
Dunhill.- Membru nou
Localizare : România
Data înscrierii : 14/08/2012
Mulțumiri : 0
Mai DunHill scuza-ma dar tu mereu nu intelegi nimic am mai citit cateva posturi si din nou tu nu intelegeai nimic
De ce userului meu ii apare alt site de upload imagini ??
Ii apare imgshack iar mie si celorlalti le apare servimg
Ai inteles ?
Edit : O noua problema se poate sa modific marimea la pozele de la avatar adica din 45kb sa pun 80 kb e posibil acest lucru ??
Problema 2 Rezolvat
De ce userului meu ii apare alt site de upload imagini ??
Ii apare imgshack iar mie si celorlalti le apare servimg
Ai inteles ?
Edit : O noua problema se poate sa modific marimea la pozele de la avatar adica din 45kb sa pun 80 kb e posibil acest lucru ??
Problema 2 Rezolvat
The4Farming, te-as ruga ca pe viitor sa deschizi cate un topic separat pentru fiecare problema.
Vad ca ai marcat topicul rezolvat, sa inteleg ca prima problema ( aceea ce corespunde titlului topicului ) este rezolvata?
Vad ca ai marcat topicul rezolvat, sa inteleg ca prima problema ( aceea ce corespunde titlului topicului ) este rezolvata?
Administratorii au acces la contul servimg a forumului, putand sa-si incarce imaginile direct pe el, pe cand ceilalti membrii nu au astfel de cont, primind o alta alternativa (imageshack).
Vizitato- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum