poza de profil la ultimul raspuns
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
vreti ca poza de la profil sa apara la ultimul raspuns?
poza de profil la ultimul raspuns
Rezumarea primului mesaj :
acest lucru mi se pare foarte bun stiu ca este foarte greu de facut
ce parere aveti? trebuie implementat?
acest lucru mi se pare foarte bun stiu ca este foarte greu de facut
ce parere aveti? trebuie implementat?
Re: poza de profil la ultimul raspuns
daca tehnicienii pot implementa acest lucru nu cred ca va ingreuna paginile cu nimic,ei vor lucra foarte atent la detalii
Votez nu. Acest lucru se poate face cu mici proprietati jquery.
Ce ciudat. Atăt de mulţi au votat nu, dar totuşi sunt mai multe voturi afirmative.
Votul meu este, clar, NU, şi nu e nevoie să spun de ce, am aceleaşi motive ca şi ceilalţi.
Votul meu este, clar, NU, şi nu e nevoie să spun de ce, am aceleaşi motive ca şi ceilalţi.
Avatarele sint imagini relativ mici, nu ar implica probleme prea mari la redimensionare. In functie de tema forumului si de cit de ordonati sint membrii in a-si alege avatarul, uneori ar arata bine, uneori nu. Daca forumul e neglijent si nu are nici avatar implicit, sau pateste ca mine si avatarul implicit i se sterge de pe host va dati seama cum ar arata cu o multime de mesaje de eroare acolo in loc de poze?
Conditionat - optiunea sa fie activata si dezactivata din PA - sint de acord.
Totusi, avind in vedere ca deja exista un tutorial - cu lipsuri, e drept - e posibil sa avem cam multisor de asteptat pina la implementare. Nu va faceti sperante prea mari.
Totusi, avind in vedere ca deja exista un tutorial - cu lipsuri, e drept - e posibil sa avem cam multisor de asteptat pina la implementare. Nu va faceti sperante prea mari.
Si eu votez nu . Motivele mai sus ..
Votez NU
Deoarece nu toti doresc sa isi personalizeze forumul cu acele avatare pentru cei ce doresc exista css si js pentru acest lucru.
Deoarece nu toti doresc sa isi personalizeze forumul cu acele avatare pentru cei ce doresc exista css si js pentru acest lucru.
Pistolarii- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Localizare : Forumul de suport român!
Data înscrierii : 03/10/2011
Mulțumiri : 0
Ina a scris:Avatarele sint imagini relativ mici, nu ar implica probleme prea mari la redimensionare. In functie de tema forumului si de cit de ordonati sint membrii in a-si alege avatarul, uneori ar arata bine, uneori nu. Daca forumul e neglijent si nu are nici avatar implicit, sau pateste ca mine si avatarul implicit i se sterge de pe host va dati seama cum ar arata cu o multime de mesaje de eroare acolo in loc de poze?
nu am sperante prea mari,vad ca multi au raspuns nu din cauza ca deja acum exista tutoriale deja facute,pana sa apara tanjeau dupa aceasta optiune.
in plus cum a spus si ina optiunea sa fie activata/dezactivata din PA dar aceasta deja sa aibe un avatar standard care sa nu creeze probleme
Daca s-ar activa si dezactiva din PA, da. Daca nu ar arata foarte urat pe unele forumuri.
Vizitator- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» poza ultimul post
» poza ultimul post
» Problema poza la ultimul postator
» Miniavatare la ultimul raspuns
» Cum scot data de la ultimul raspuns!
» poza ultimul post
» Problema poza la ultimul postator
» Miniavatare la ultimul raspuns
» Cum scot data de la ultimul raspuns!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum