Pozitionare Nume
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Pozitionare Nume
Ma puteti ajuta sami ziceti ce sa fac sa pot pune numele la profil tot in locul in care este numai ca pe misloc
cred ca aici este codul cu numele din template dar eu nu stiu ce sai fac :
Vreau sa fie pe centru
Cineva pentru a pozitiona avataru iam dat templatu si mia adaugat
cred ca aici este codul cu numele din template dar eu nu stiu ce sai fac :
- Cod:
<td class="{postrow.displayed.ROW_CLASS}"{postrow.displayed.THANK_BGCOLOR} valign="top" width="150">
<span class="name"><a name="{postrow.displayed.U_POST_ID}"></a><strong>{postrow.displayed.POSTER_NAME}</strong></span><br>
<span class="postdetails poster-profile">
{postrow.displayed.POSTER_RANK}
Vreau sa fie pe centru
Cineva pentru a pozitiona avataru iam dat templatu si mia adaugat
- Cod:
margin-left:15px;
Ultima editare efectuata de catre andreiuniq in Mar Aug 14, 2012 12:47 am, editata de 1 ori
Re: Pozitionare Nume
- Cod:
<td class="{postrow.displayed.ROW_CLASS}"{postrow.displayed.THANK_BGCOLOR} valign="top" width="150">
<span class="name"><a name="{postrow.displayed.U_POST_ID}"></a><strong>{postrow.displayed.POSTER_NAME}</strong></span><br>
- Cod:
<span class="name1"><a name="{postrow.displayed.U_POST_ID}"></a><strong>{postrow.displayed.POSTER_NAME}</strong></span><br>
- Cod:
.name1{margin-left:15px;}
Nu as vrea subliniat
ai adaugat in css ce ti-am zis ? deoarece am intrat pe forumu tau si vad ca nu ai adaugat nimic
- Cod:
.name1{font-size: 12px;
margin-left: 30px;
text-decoration: none;
}
Sa schimbat acum e pe misloc e bine dar e subliniat si nu vreau subliniat daca se poate...
Pai da eu pus si codul pentru a elimina sublinierea dar se pare ca nu merge , chiar daca pun !important
Subiecte similare
» Pozitionare Nume
» Pozitionare nume si rang
» pozitionare Nume,Rank,Avatar.:D
» Cum elimin spatiul dintre nume forum si nume subforum
» Pozitionare in pagina ( ... )
» Pozitionare nume si rang
» pozitionare Nume,Rank,Avatar.:D
» Cum elimin spatiul dintre nume forum si nume subforum
» Pozitionare in pagina ( ... )
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum