Prelungirea barei warn
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Bara warn pana la 3 avertismente?
Prelungirea barei warn
Rezumarea primului mesaj :
Va salut.
As sugera forumului de suport sa adauge si a treilea avertisment pentru utilizatorii ce incalca regulamentul inainte de a fi banat. De regula, un forum foloseste bara warn pana la 3 avertizari, ar face bine si noi sa implementam aceasta regula. Nu stiu ce sa spun despre oferirea sansei la un al doilea cont (pana la un warn), aceasta regula ar putea fi eliminata in schimb. Si cred ca asta ar usura munca membrilor staff, dar va crea tot odata o atmosfera mai buna.
Va salut.
As sugera forumului de suport sa adauge si a treilea avertisment pentru utilizatorii ce incalca regulamentul inainte de a fi banat. De regula, un forum foloseste bara warn pana la 3 avertizari, ar face bine si noi sa implementam aceasta regula. Nu stiu ce sa spun despre oferirea sansei la un al doilea cont (pana la un warn), aceasta regula ar putea fi eliminata in schimb. Si cred ca asta ar usura munca membrilor staff, dar va crea tot odata o atmosfera mai buna.
Ultima editare efectuata de catre AlexandruMatei in Lun Iul 30, 2012 12:24 am, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Nelamurire in legatura cu prelungirea domeniului.
» Personalizarea barei de instrumente
» latimea barei verzi
» Lungirea barei de navigaţie
» Linie deasupra barei de navigare
» Personalizarea barei de instrumente
» latimea barei verzi
» Lungirea barei de navigaţie
» Linie deasupra barei de navigare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum