Intrebari legate de sectiunea de promovare
Pagina 3 din 5 • Distribuiţi
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Intrebari legate de sectiunea de promovare
Rezumarea primului mesaj :
Întrebări și sugestii legate de secțiunea de promovare |
Dacă aţi întâmpinat probleme în realizarea unei propuneri pentru forumul dvs sau aveţi nelămuriri legate de serviciul de promovare, puteţi posta aici, iar un membru al grupului de analişti și/sau moderatori vă va răspunde cât de repede cu putinţă. |
Numai bine, Echipa Forumgratuit |
Re: Intrebari legate de sectiunea de promovare
Am schimbat doar adresa si multumesc de raspuns
Dar la problema mea de ce nu s-a raspuns? nu e atat de interesanta pentru membrii din staff? sau membrii staff-ului fac doar ce vor ei si inchid orice vor?
Buna ziua, Pein.,
Imi pare sincer rau ca nu v-am raspuns si la intrebarea dumneavoastra, nu am observat mesajul pentru ca am marcat toate subiectele ca fiind citite intre timp, iar cand am facut click pe butonul Vizualizeaza ultimul mesaj m-a redirectionat catre cel care era considerat nou.
Am sa va raspuns si la intrebarea dumneavoastra acum. Sectiunea de promovare este destinata pentru a promova forumul administrat. Pentru ca membrii care acceseaza topic-urile cu promovari sa inteleaga despre ce este forumul, va cerem sa completati modelul pentru propuneri. Acesta este prezent in primul mesaj iar postarea lui repetata rezulta un singur lucru - spam. Si pentru imbunatatirea serviciului v-am permis sa postati diverse lucruri precum un anunt de pe forumul dumneavoastra, un tutorial, un concurs, rectrutare de membri staff si multe altele.
Imi pare sincer rau ca nu v-am raspuns si la intrebarea dumneavoastra, nu am observat mesajul pentru ca am marcat toate subiectele ca fiind citite intre timp, iar cand am facut click pe butonul Vizualizeaza ultimul mesaj m-a redirectionat catre cel care era considerat nou.
Am sa va raspuns si la intrebarea dumneavoastra acum. Sectiunea de promovare este destinata pentru a promova forumul administrat. Pentru ca membrii care acceseaza topic-urile cu promovari sa inteleaga despre ce este forumul, va cerem sa completati modelul pentru propuneri. Acesta este prezent in primul mesaj iar postarea lui repetata rezulta un singur lucru - spam. Si pentru imbunatatirea serviciului v-am permis sa postati diverse lucruri precum un anunt de pe forumul dumneavoastra, un tutorial, un concurs, rectrutare de membri staff si multe altele.
Am inteles dar nu am inteles dece de fiecare data doar promovarea mea este inchisa iar alte promovari care posteaza modelul nu sunt inchise?Cassius Dio a scris:Buna ziua, Pein.,
Imi puteti semnala prin mesageria privata respectivele promovari. Se posteaza zilnic in zeci de promovari si posibil sa mai omitem astfel de abateri. Ne pare rau pentru inconvenient.
Buna ziua
Imi poate explica si mie cineva de ce a fost inchisa promovarea mea?
Nu stiu ce tot are Legolas cu promovarea mea de o blocheaza la cea mai mica greseala si nu vad unde am postat informatii care nu apartin forumului meu
Imi poate explica si mie cineva de ce a fost inchisa promovarea mea?
Nu stiu ce tot are Legolas cu promovarea mea de o blocheaza la cea mai mica greseala si nu vad unde am postat informatii care nu apartin forumului meu
Salut.
Ne-ati comunicat doar adresa. Nu a fost nicio schimbare de adresa, nicio informatie legata de forum, deci a fost inutil acel mesaj. Nu are nimeni, nimic cu dumneavoastra, ati putea, va rog, sa cititi regulamentul inainte de a ma acuza ? https://help.forumgratuit.ro/t1047-regulamentul-sectiunii-de-promovare-a-forumurilor
"3. Cum utilizati promovarea dupa ce a fost acceptata
Odata ce promovarea dvs. a fost acceptata, puteti sa postati in promovarea dvs. orice tip de evenimente ce au legatura cu forumul dvs., indiferent de numarul lor.
Aveti mai jos cateva dintre cele mai reprezentative evenimente:
- Schimbarea designului forumului;
- Adăugarea de noi reguli;
- Adăugarea unui nou forum si/sau a unei noii categorii;
- Recrutarea de parteneri(Răspunsurile se primesc numai prin Mesaje Private);
- Concursuri si alte evenimente organizate pe forumul dumneavoastra.
- Recrutare de staff (Răspunsurile se primesc numai prin Mesaje Private);"
Ne-ati comunicat doar adresa. Nu a fost nicio schimbare de adresa, nicio informatie legata de forum, deci a fost inutil acel mesaj. Nu are nimeni, nimic cu dumneavoastra, ati putea, va rog, sa cititi regulamentul inainte de a ma acuza ? https://help.forumgratuit.ro/t1047-regulamentul-sectiunii-de-promovare-a-forumurilor
"3. Cum utilizati promovarea dupa ce a fost acceptata
Odata ce promovarea dvs. a fost acceptata, puteti sa postati in promovarea dvs. orice tip de evenimente ce au legatura cu forumul dvs., indiferent de numarul lor.
Aveti mai jos cateva dintre cele mai reprezentative evenimente:
- Schimbarea designului forumului;
- Adăugarea de noi reguli;
- Adăugarea unui nou forum si/sau a unei noii categorii;
- Recrutarea de parteneri(Răspunsurile se primesc numai prin Mesaje Private);
- Concursuri si alte evenimente organizate pe forumul dumneavoastra.
- Recrutare de staff (Răspunsurile se primesc numai prin Mesaje Private);"
Vizitator- Vizitator
Dar am mai postat adresa forumului si nu s-a intamplat nimic trebuie sa postez adresa forumului de mai multe ori pentru ca promovarea sa fie blocata?
Si nu am inteles de ce adresa forumului nu are legatura cu forumul...
Si nu am inteles de ce adresa forumului nu are legatura cu forumul...
Are legatura cu forumul, dar este vreo noutate ? Se poate considera o actualizare ? Nu.
Poate ca ati mai postat-o, eu nu pot sta online 24/24 si nu pot sa verific mereu sectiunea. Mai ne scapa cate ceva si noua.
Poate ca ati mai postat-o, eu nu pot sta online 24/24 si nu pot sa verific mereu sectiunea. Mai ne scapa cate ceva si noua.
Vizitator- Vizitator
Buna Ziua!
As dori ca cei din staff sal banneze pe ShangTi pentru ca ii copia lui Mr.Kazz.
Si sa nu mai posteze in sectiunea mea de promovare.
As dori ca cei din staff sal banneze pe ShangTi pentru ca ii copia lui Mr.Kazz.
Si sa nu mai posteze in sectiunea mea de promovare.
Buna Ziua pot posta in sectiunea Comunitatea Game-Book?
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Nu pot deschide un topic in sectiunea Promovare forumuri - de ce?
» Intrebari legate de editia a II-a a concursului "Forumul lunii"
» Pagina ca la sectiunea tutoriale/intrebari frecvente
» Pareri in sectiunea de Promovare
» Modificari in sectiunea Promovare forumuri
» Intrebari legate de editia a II-a a concursului "Forumul lunii"
» Pagina ca la sectiunea tutoriale/intrebari frecvente
» Pareri in sectiunea de Promovare
» Modificari in sectiunea Promovare forumuri
Pagina 3 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum