Ascunderea numelor butoanelor din meniu [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Ascunderea numelor butoanelor din meniu [R]
Ma scuzati ca intervin , este tot o intrebare legata de butoane...defapt de sectiunile de sub header!...
Deci stiu ca exista aceasta optiune...stiu de mult de aceasta numai ca am uitat unde era pusa optiunea de a ascunde numele butoanelor adica sa apara doar butoanele fara scrisul de langa ele !!
Ma ajutati si pe mine daca se poate !
Deci stiu ca exista aceasta optiune...stiu de mult de aceasta numai ca am uitat unde era pusa optiunea de a ascunde numele butoanelor adica sa apara doar butoanele fara scrisul de langa ele !!
Ma ajutati si pe mine daca se poate !
Re: Ascunderea numelor butoanelor din meniu [R]
P.A=>Afişare=>Pagina de start=>Antet & Navigare=>Antet pagini=>Afisati numai imagini in bara de link-uri.
Re: Ascunderea numelor butoanelor din meniu [R]
Ai un tutorial pe aceasta tema :
https://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/ascunderea-adaugarea-schimbarea-butoanelor-textelor-din-meniu-r-t3154.htm
https://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/ascunderea-adaugarea-schimbarea-butoanelor-textelor-din-meniu-r-t3154.htm
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Cum pot face culoarea numelor categoriei sa se schimbe la postare noua?
» Ascunderea butoanelor din editor pentru membri
» Cum modific ordinea butoanelor in meniu? [R]
» cum pun un contur in jurul butoanelor de la meniu
» Script pentru eliminarea butoanelor din meniu
» Ascunderea butoanelor din editor pentru membri
» Cum modific ordinea butoanelor in meniu? [R]
» cum pun un contur in jurul butoanelor de la meniu
» Script pentru eliminarea butoanelor din meniu
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum