Propunere Concurs
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunteti de acord cu acest concurs?
Propunere Concurs
Va propun un concurs desfasurat intre forumurile de la forumgratuit. Acest concurs consta in aspectul forumului. Un juriu desemnat de voi, va inpecta fiecare forum, iar cel mai aranjat sau mai aspectuos forum va castiga un premiu, pe care il alegeti voi.
Eu zic ca ar iesi ceva frumos
Eu zic ca ar iesi ceva frumos
Re: Propunere Concurs
Contra. N-are cine sa dea premiile.
Vexx- Membru activ
Varsta : 27
Data înscrierii : 20/04/2012
Mulțumiri : 4
Contra. Sunt de acord cu Madalin.
Daca Wisdom ii cere lui Leeloo credite putem sa facem un astfel de concurs, dar tema concursului nu-mi place. Contra !
Buna ziua,
Premiile sunt greu de obtinut. Leeloo sau orice alt admin FM/FA nu arunca cu credite pentru orice concurs. Creditele sunt oferite ocaziunal pentru concursuri.
Alegerea mea este nu, deoarece tema concursului nu este una originala si satisfacatoare si pentru greutatea obtinerii creditelor.
Premiile sunt greu de obtinut. Leeloo sau orice alt admin FM/FA nu arunca cu credite pentru orice concurs. Creditele sunt oferite ocaziunal pentru concursuri.
Alegerea mea este nu, deoarece tema concursului nu este una originala si satisfacatoare si pentru greutatea obtinerii creditelor.
Vizitato- Vizitator
S-a introdus concursul "Forumul lunii" deci sugestia se poate considera implementata.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum