Cum pot trece de pe phbb3 pe phbb2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot trece de pe phbb3 pe phbb2
Pot trece de pe phbb3 pe phbb2 fara sa pierd modificarile temei curente? sau macar tema curenta? Pentru ca nici numai stiu cum se numea tema si modificarile nustiu daca le mai am prin PC.
Deci se poate?
Deci se poate?
Re: Cum pot trece de pe phbb3 pe phbb2
Automat cand ve-ti trece de la o versiune la alta, aspectul temei se va schimba, deci modificarile vechei teme se vor pierde, in locul acesteia venind una nou(cea pe care ati ales-o dvs.) cu versiunea de referire phpBB3.
Daca salvez tema curenta, si trec pe phbb2 si appoi incarc tema salvata, va fii ca inainte? Insist atat pentru ca t forumul arata destul de dragut acum si am muncit prea mult la el ca sa pierd totul, e forumul de la profil.
Daca salvezi tema prin optiunea de exportare, tema va reveni la versiunea phpBB3.
Versiunile au CSS-ul si template-urile diferite intre ele.
Versiunile au CSS-ul si template-urile diferite intre ele.
Vizitato- Vizitator
Multumesc pentru ajutor.
Cu placere
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Cum pot trece de pe phbb3 pe phbb2
» Cum pot trece acest text pe un alt rand
» Cum schimb un forum phpb3 in phbb2?
» Script colturi rotunjite ! [phbb2]
» Cerere tema pHBB2 / culoarea neagra predominant
» Cum pot trece acest text pe un alt rand
» Cum schimb un forum phpb3 in phbb2?
» Script colturi rotunjite ! [phbb2]
» Cerere tema pHBB2 / culoarea neagra predominant
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum