Forum-Redirect
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Forum-Redirect
Exista vrun script ca atunci cand un membru da click pe un forum, sa se deschida si forumul dar si inca un tab cu un link ?
Ultima editare efectuata de catre SweetDeath in Dum Iul 22, 2012 9:31 pm, editata de 1 ori
Re: Forum-Redirect
Adauga in loc de numele forumului dorit acest cod:
- Cod:
<a href="LINK REDIRECTIONARE">NUME FORUM</a>
- Cod:
<a href="Link" target="_blank">Text</a>
Anubis2, el doreste sa se deschida site-ul intr-un nou tab
Pe mine ma intereseaza, sa se deschida si site-ul dar si forumul respectivWyn a scris:Inlocuiesti text cu ce doresti, iar link cu adresa dorita.
- Cod:
<a href="Link" target="_blank">Text</a>
Anubis2, el doreste sa se deschida site-ul intr-un nou tab
BUMP !
Inca odata zic, eu vreau ca cineva cand va da click pe un forum, sa se deschida 2 taburi: unul cu forumul si unul cu alt site
Inca odata zic, eu vreau ca cineva cand va da click pe un forum, sa se deschida 2 taburi: unul cu forumul si unul cu alt site
Nu prea am inteles.. cum adica atunci cand cineva da click pe un forum. Te referi la numele forumul ?
Vizitato- Vizitator
Deci... Cand cineva da click pe un anumit forum de exemplu "Regulament Forum" sa se deschida forumul si inca un site in alt tab.Wisdom a scris:Nu prea am inteles.. cum adica atunci cand cineva da click pe un forum. Te referi la numele forumul ?
Nu ştiu dacă va merge, dar merită încercat:
- Cod:
<a href="#" onClick="window.open('link1');window.open('link2')">Titlu</a>
Iti multumesc mult. A functionat, un moderator poate sa arhiveze topicul.Keir a scris:Nu ştiu dacă va merge, dar merită încercat:
- Cod:
<a href="#" onClick="window.open('link1');window.open('link2')">Titlu</a>
Subiecte similare
» Ajutor cu pagina de Redirect Forum/Site
» Problema redirect
» Script redirect
» Banner cu redirect
» Imaginile cu redirect se vad intr-un tabel
» Problema redirect
» Script redirect
» Banner cu redirect
» Imaginile cu redirect se vad intr-un tabel
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum