[Rezolvat] Cerere script formular comanda .html
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
[Rezolvat] Cerere script formular comanda .html
Salut am si eu nevoie de un formular comanda .html care sa trimita email la y!m meu..
Multumesc.
Multumesc.
Ultima editare efectuata de catre tgzgaming in Mier Iul 11, 2012 9:05 am, editata de 1 ori
Re: [Rezolvat] Cerere script formular comanda .html
Salutare.
Puteţi încerca aşa ceva: https://help.forumgratuit.ro/t5847-formular-de-contact?highlight=formular
Puteţi încerca aşa ceva: https://help.forumgratuit.ro/t5847-formular-de-contact?highlight=formular
Sunt foarte multe site-uri care ofer formulare de contact (sau alte genuri de formulare gratuit) printr-un simplu search pe google le găsești ....dar nu despre asta vreau sa vorbesc...
Fă-ți un cont google, apoi mergi la secțiunea drive sau google drive... acolo poți crea cate formulare vrei (eu numai astfel de formulare folosesc sunt extrem de simplu de editat, manevrat..etc)... însă pana atunci te hotaresti dacă vrei sa folosești un serviciu de formulare sau drive.google... iar dacă vei alege drive.google atunci voi intra mai mult în detalii
Fă-ți un cont google, apoi mergi la secțiunea drive sau google drive... acolo poți crea cate formulare vrei (eu numai astfel de formulare folosesc sunt extrem de simplu de editat, manevrat..etc)... însă pana atunci te hotaresti dacă vrei sa folosești un serviciu de formulare sau drive.google... iar dacă vei alege drive.google atunci voi intra mai mult în detalii
ali- Membru Forumgratuit
Varsta : 35
Localizare : Timisoara
Data înscrierii : 15/08/2010
Mulțumiri : 0
Poti folosi jotform pentru formulare de contact variate si sa adaugi codul intr-o pagina html.
Ultima editare efectuata de catre Wisdom in Mar Iul 10, 2012 9:33 pm, editata de 2 ori
Vizitato- Vizitator
nu merge acel site wisdom ? dami pm cu acest site.
Mersi.
ps: am incercat si 123contact dar nu merge. mi se blovheaza conturile..
alt site care stie?
Mersi.
ps: am incercat si 123contact dar nu merge. mi se blovheaza conturile..
alt site care stie?
Am postat linkul mai sus..dami pm cu acest site.
Vizitato- Vizitator
Ce anume nu functioneaza ?
Edit: Imi cer scuze, abia acuma am vazut ca nu functioneaza adresa, am schimbat linkul.
Edit: Imi cer scuze, abia acuma am vazut ca nu functioneaza adresa, am schimbat linkul.
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Formular de inregistrare HTML
» script formular dedicatii
» script html video youtube
» Pot sa transform un script php in html?
» Script Pagina HTML
» script formular dedicatii
» script html video youtube
» Pot sa transform un script php in html?
» Script Pagina HTML
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum