Cand instalez portalu nu mai merge pagina "acasa" adica forumul(Categoriile).
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cand instalez portalu nu mai merge pagina "acasa" adica forumul(Categoriile).
Rezumarea primului mesaj :
Cand intalez portalul daca dau click pe meniu-l "portal" ma duce catre portal asa cum trebuie. Cand dau click pe meniu-l "Acasa" ma duce tot la portal. Cum rezolv asta ?
Cand intalez portalul daca dau click pe meniu-l "portal" ma duce catre portal asa cum trebuie. Cand dau click pe meniu-l "Acasa" ma duce tot la portal. Cum rezolv asta ?
Ultima editare efectuata de catre Catalinus in Sam Iun 30, 2012 4:39 pm, editata de 1 ori
Re: Cand instalez portalu nu mai merge pagina "acasa" adica forumul(Categoriile).
Pai daca am avut aceeasi versiune. Nu stiam ce versiune aveam si am facut ce ai zis tu sa instalez noua versiune si eu o aveam deja...
Re: Cand instalez portalu nu mai merge pagina "acasa" adica forumul(Categoriile).
Catalinus ati incercat si varianta mea de mai sus cu 1 post ?
Nu, acum o sa incerc... Ca ai postat mesaj cand am vrut sa postez si io lui silviu raspunsu....
Incercati sa vedeti cu browserul Google Chrome ca poate ca merge asa.
Nu stiu ce are de nu merge l-am instalat dar nu intra pe google chrome Nu vrea sa mearga .
Edit: Gata merge acuma multumesc mult tuturor celor care mau ajutat.
Edit: Gata merge acuma multumesc mult tuturor celor care mau ajutat.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Probleme tot forumul. De alalta ieri cand am pus noul radio adica Kiss FM am dat pe forum si apoi la PA si nu a mai mers.
» cum fac sa arate "pagina de start" cand scrii forumul pe google?
» Cum fac ca atunci cand cineva deschide forumul tau , sa se mai deschida o pagina la alegerea ta?
» Cum instalez o pagina HTML
» Cum pot schimba numele de pe forumul meu la cuvantul "Acasa" ?
» cum fac sa arate "pagina de start" cand scrii forumul pe google?
» Cum fac ca atunci cand cineva deschide forumul tau , sa se mai deschida o pagina la alegerea ta?
» Cum instalez o pagina HTML
» Cum pot schimba numele de pe forumul meu la cuvantul "Acasa" ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum