Casuta cautare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Casuta cautare
Buna seara, as dori un cod de casuta de cautare ca si aici am avut un cod pentru punBB la fel dar nu stiu cum sa o fac sa mearga pe phpBB3:
Multumesc !
Multumesc !
Re: Casuta cautare
Ti-am oferit codul pe forumul meu de suport.Ai spus ca ai rezolvat.Ce s-a intamplat?
Re: Casuta cautare
Introduceti acest cod in PA->Afisare->Mesaj pe pagina de start->Continutul mesajului:
Si apoi in CSS:
Nu o sa apara exact ca la acel forum(ca aspect),fiindca designul butonului depinde de tagul button, input .
- Cod:
<div class="cautare"> <form method="get" action="/search" id="search"><input id="search-input" type="text" name="search_keywords" maxlength="128" class="inputbox search" value="Cautare..." onclick="if (this.value == 'Cautare...') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Cautare...';" speech="" x-webkit-speech="" lang="en-US" data-ovi-hasaddedvoiceinputfeature="true"></form></div>
Si apoi in CSS:
- Cod:
.cautare input {
font-family: Arial;
padding: 4px;
border-radius: 5px;
background:
rgb(255, 255, 255);
border: 1px solid
#d7d7d7;
position:relative;
margin-left:xp;
margin-top:xpx;
}
Nu o sa apara exact ca la acel forum(ca aspect),fiindca designul butonului depinde de tagul button, input .
Subiecte similare
» Cum pot sa fac la casuta de cautare asa
» Cum pot sa fac casuta de cautare putin ma sus?
» Problema casuta de cautare
» Am o problema cu casuta de cautare
» Casuta de "cautare" personalizata
» Cum pot sa fac casuta de cautare putin ma sus?
» Problema casuta de cautare
» Am o problema cu casuta de cautare
» Casuta de "cautare" personalizata
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum